ben kampanyayı kaçırmadım babamı üye yaptım kendimi yapmak istedim kampuscele takıldım.akşam amcama yapayım bir dedim ama 2 milyon abone ne ara kampanyaya üye oldu şok oldum valla.
iyi günler. iyi çalışmalar. 05-07-2008 tarihinde internet sitenizde özel avantajlar bölümünde bir kampanya duyurdunuz. adı yağmur kampanyası. 3 kere besyuz yazıp 2710 a gönderdim. 2 milyon kişilik sınır dolmuştur. daha fazla kayıt alamıyoruz diye cevap geldi. şimdi ben anlamıyorum. site de duyurulur duyurulmaz 2 milyonluk kayıt nasıl doldu. şimdi ben bu kampanyadan yararlanamayacakmıyım.bir de kızarmış parmaklar sms yarışması haziran ayı kazananlar listesini bana yazabilir misiniz. teşekkürler.
Müşterilerimizin her türlü görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu bağlamda olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi kendimizi geliştirme fırsatı olarak görüyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Yağmur Kampanyasından, ilk 2 milyon Kampuscell abonesi olmayan Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyadan faydalanabilmişlerdir.
Kullanım alışkanlıkları, var olan dönem içeriği, kampanya içeriği ve yoğunluğuna bağlı olarak ilk 500.000 kişi, ilk 2.000.000 kişi gibi sınırlamalar getirilebiliyor. Bazı kampanyalarda tüm müşterilerimiz için geçerli olabiliyor.
Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
Beliz Haseki
Müşteri Çözüm Merkezi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefbey d1 -- 8 Temmuz 2008; 9:33:51 >