Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ATİ RADEON X1900 GT SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> ATİ RADEON X1900 GT SORUNU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
orislevin

5 Temmuz 2008; 9:53:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi Günler Arkadaşlar
Asus P5 onboard ekran kartlı ana kartıma Ati radeon x1900 gt modelini takmaya çalışıyorum. Kartı bir yerden almıştım fakat kartı taktığımda bilgisayar açılışında ekran kartının güç kablosunu takmadığım şeklinde bir uyarı alıyorum. Fakat kartı aldığım zaman herhangi bir kablo vermediler. Bu ekran kartı extra bir güç kablosu ile mi geliyor. Eyer öyle ise kartın üzerinde bir kablo giriş yeride göremedim. Sorunum ne olabilir
Şimdiden teşekkür ederim

altwo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Temmuz 2008; 10:21:31 

Hocam sorunu zaten bulmuşsunuz, hatta çözümü de bulmuşsunuz.

Kartı muhtelemen 2. el aldınız (zaten sıfırı satılmıyor:). Sıfır olsaydı çevirici kablonun çıkması gerekirdi. Yapmanız gereken (eğer ki güç kaynağınızda pci-e için 6 pinlik çıkış yoksa) güç kaynağınızda ki 4 pinli molex çıkışı, 6 pinli pci-e çıkışa çeviren kablo alıp, bu şekilde bağlamak. Tabi buda pek sağlıklı bir yöntem değil.

Bu arada kartın üzerinde böyle bir giriş olmadığından bahsetmişsiniz. Bu durumda ya aldığınız kart x1900GT değil ya da bir şekilde o yuva oradan sökülmüş. Zira ekstra güç istemeyen x1900GT yok.

NEVER PAY FOR FILE SHARING!

SCT | FL | TB | TL
orislevin

5 Temmuz 2008; 10:26:34 

İlginiz için çok teşekür ederim. Evet ekran kartını 2.el aldım.
akran Kartım Bu:http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/147image2.jpg

Bu işlerde acemiyim bahsettiğiniz güç girişi fotoğraftaki sol arkadaki siyah yer mi birde kartın en üztünde 3 tane bakır tel gibi birşey var orasımıdır? Birde bu kabloyu bilgisayarcılarda mı bulurum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 5 Temmuz 2008; 10:34:38 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> ATİ RADEON X1900 GT SORUNU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar