Şimdi Ara

KANGURUMDA TUM NOTEBOOKLAR 899 YTL (FİYASKO) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
1
Favori
41.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Furkan

http://e-gazete.hurriyet.com.tr/HurImageService.hur?data=c4610c4a-db50-41e2-9205-746ad2e33b18

05/07/2008 hürrüyet gazetesi

http://e-gazete.hurriyet.com.tr/hurriyet/2008/07/05/1/01/main.aspx

üyeliğim olmadığı için büyük olarak göremiyorum

Tebrikler..Bulmussunuz delil olarak elimizde var şikayette bulunacak arkadaşlarımız için..Teşekkürler..

• Casper Nirvana CPR1730-9D05B

1.308,11 YTL

Taşınabilir PC

TOSHIBA Satellite Pro A200-1T5 Entegre Kamera

2.010,63 YTL

Taşınabilir PC

HP TCR 6720S KE029ES Notebook

1.052,00 YTL

07.05.2008 tarihli Hürrriyet Gazetesi' nin dördüncü sayfasında yayımlanan Migros Türk A.Ş' ye ait kampanya reklamında ; Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelikte İndirimli Satışların Reklam ve İlanlarında Uyulacak İlkelere' e aykırı davranılarak kampaya dahilinde satışa sunulan ürünlerin miktarı konusunda bilgi verilmemiştir. Adı geçen kuruluş ve düzenlediği kampanya hakkında inceleme başlatılmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Şikayet Linki ;

http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

• quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

@huseyin__58

Email' in içeriği veya ekran görüntüsü ile birlikte ;

xxxxxxxx tarafıma gönderilen reklam içerikli e-posta iletisinde, TİCARİ REKLAM VE İLANLARA İLİŞKİN İLKELER VE UYGULAMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİKTE İNDİRİMLİ SATIŞLARIN REKLAM VE İLANLARINDA UYULACAK İLKELER' e aykırı davranılarak kampaya dahilinde satışa sunulan ürünlerin miktarı konusunda bilgi verilmemiştir. Adı geçen kuruluş ve düzenlediği kampanya hakkında inceleme başlatılmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Başvuru linki ;

http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

arkadaşlar kamu kurumlarına yazı veya dilekçe sunarken rica değil arz edin.

• Gönderdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 9 Temmuz 2008; 15:26:20 >

Orjinalden alıntı: yasimboo

fakat bir konuda arkadaa %100 katılıyorum eger avukatınız buarkadas gibi bastan pes ederse kesin kaybedersiniz paranız da bosa gide rbu konuda bence arkadastan cok haklı o yzuden avukatınızı iyi secin

Arkadaşlar avukata filan ihtiyacınız yok. Sadece hakem heyetine vereceğiniz dilekçenin detaylı ve diğer aklınıza gelebilecek konuyla ilgili tüm belgelerin de bu dilekçeye iliştirilmiş olması yeterli.
  • Ya havle sen bana sabır ver.

telefon ettiler özür dilediler teslim edemiceklermiş.

konuyu genel müdürlükle görüşmemi istediler onun numarsasını verdiler
  • Arkadaşlar Migros yetkilileri istediği kadar çırpınsın.

Olay hukuki boyuta varıyor. Burada şikayet olayı 3-4 kişi ile sınırlı değil. Bakalım sattıkları notebookların stokta yok sayıp, banka dekontları saati ile bankalardan istenince ne yapacaklar?
  • Benide aradılar. Özür dileyip temin edemedikleri için iptal edildi dediler. Ancak benim sipariş iptal edildiğinde hala satılıyordu ve reklamlarınızda stoktan bahsetmediniz dediğimde ise bir telefon numarası verip geçiştirdiler. Tabii bende yasal yollardan hakkım arayacağımı söyledim..

Orjinalden alıntı: plcmn

Benide aradılar. Özür dileyip temin edemedikleri için iptal edildi dediler. Ancak benim sipariş iptal edildiğinde hala satılıyordu ve reklamlarınızda stoktan bahsetmediniz dediğimde ise bir telefon numarası verip geçiştirdiler. Tabii bende yasal yollardan hakkım arayacağımı söyledim..

Banada aynı şeyleri zırvaladılar...
  • BooomBastık şikayeti

Burası donanımhaber forumu adamı vezirde eder rezilde. Firmalar hala bunu anlayamadılar...

Süperiz..
    bu yüzden ben de ilan ile ilgili şikayette bulundum.
    herkese notebooklarını vermeseler bile en azından sağlam bir ceza yiyecekleri kesin bence.
    umarım herkes işlemlerinin sonucunu alır da notebooklarına kavuşur

Burası donanımhaber forumu adamı vezirde eder rezilde. Firmalar hala bunu anlayamadılar...

Ben firma olsam buraya ajan koyar nabız yoklardım
    Bu çabalarımız sonucunda ürünleri alamasak bile en azından bu terbiyesizliği yapan başta MGRS yönetimi olmak üzere tüm MGRS çalışanlarına bir ders vermiş olacağız. Eğer ürünler bizimkiler iptal edildikten sonra satılmışlarsa ve bu ortaya çıkarsa vay MGRS ta sanal satışta görevli olanların haline.

Ben bu arada ingilizcesi çok iyi olan bir arkadaştan bir şikayet metni hazırlamasını rica edeceğim. Bu metni MGRS u satın alan ingiliz şirketine göndereceğiz. Böylece yönetimin kayıtsızlığını ödetmiş olacağız..

Dear sir,

I would like to make a complaint about your investment MIGROS A.S.

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=4095457&mem=9322&cat=11

O zaman araştırmıştım. Kanunda ilgili madde ;

Yani adı geçen firma sözleşmeye uymamakta direnirse başvuracağınız yer Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü. Konuyla ilgili sabit telefon üzerinden 175 nolu Tüketici Danışma Hattından da bilgi alabilirsiniz.

Şikayet dilekçesine eklenmek üzere gazete ilanının kopyasına ulaşmaya çalışıyorum.

• http://e-gazete.hurriyet.com.tr/hurriyet/2008/07/05/1/01/main.aspx

Yok mu Hürriyet gazetesine aboneliği olan arkadaş..Bir resim alıverse bizim için?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.