Giriş
5 Temmuz 2008; 2:49:42
sony STR-DG910 dekoder almayı planlıyorum elimde sony gigaworkd s750 7.1 hoparlör var. sorum şu s750yi dekodere bağlıyp aynı zmnda bilgsyrı dekodere bağlarsam bilgsyrın sesini alblrmiim hoparlörlerden . bilgisyardaki ses kartım audşgy2 zs platinum pro? tbki dekoder tvye balanck sölemee gerk yk. şmdiden tşkkrler
6 Temmuz 2008; 14:07:33
evet bilgisayardan ses alabilirsiniz quote: Orjinalden alıntı: Adult Swim sony STR-DG910 dekoder almayı planlıyorum elimde sony gigaworkd s750 7.1 hoparlör var. sorum şu s750yi dekodere bağlıyp aynı zmnda bilgsyrı dekodere bağlarsam bilgsyrın sesini alblrmiim hoparlörlerden . bilgisyardaki ses kartım audşgy2 zs platinum pro? tbki dekoder tvye balanck sölemee gerk yk. şmdiden tşkkrler
_____________________________ SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı
6 Temmuz 2008; 18:10:48
quote: Orjinalden alıntı: Adult Swim sony STR-DG910 dekoder almayı planlıyorum elimde sony gigaworkd s750 7.1 hoparlör var. sorum şu s750yi dekodere bağlıyp aynı zmnda bilgsyrı dekodere bağlarsam bilgsyrın sesini alblrmiim hoparlörlerden . bilgisyardaki ses kartım audşgy2 zs platinum pro? tbki dekoder tvye balanck sölemee gerk yk. şmdiden tşkkrler bu da ne böyle?
_____________________________KING
7 Temmuz 2008; 9:26:45
arkdasim giris ve cikislari yazarsam biraz daha aciklayici olur seninki biraz havuz problemine donmus
_____________________________pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player ) Onkyo Tx-SR604 (Av receiver) Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1) DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı samsung 50''q91H PS3 white..
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil