Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: İLK SU SOĞUTMA İNŞAATIM NİHAYET BİTTİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Cevap: İLK SU SOĞUTMA İNŞAATIM NİHAYET BİTTİ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
grafiqer

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 20:28:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgi için saolasın..
Sanırım bu uğraşlarda sistem hiç bitmiyor. Bitse de kafa başka bi yere takılıyor. Ben dün yeni bi kaç parça sipariş verdim yurtdışından. En azından loopların suyunu hızlıca boşaltıp doldurabileceğim vanalı bir düzenek ekleyeceğim. Türkiyede yeterli aparatları bulmak zor. EN basitinden plastik hortum kelepçelerini adamlar 10 adetini 2.5 liraya satıyorlar. Bizim burada tanesi o para... E hadi gümrük vergisi filan tamam ama bu denli fiyat farkı da olmaması lazım.

Bugün su soğutma kurduğum yukardaki aleti nihai yerine yani işyerine götürdüm. Yanlız canım çıktı. Çok ağır olmuş alet. Birde işyerine gidince uzun süre açmadı. crcdisk.sys hatası verdi habire. Raid 0 uçtu dedim ama sonra sata kablolarını söküp yeniden takınca düzeldi ve açtı.

Bu arada biosu da güncelleidm ve şaşırtıcı olan; güncellemeden sonra hiçbir ayarımın değişmemiş olmasıydı. Ne OC ayarlarım değişti, ne de Raid konfigürasyonum. Evga'yı bu yüzden az biraz daha sevdim :)

Q6600 - 3.3Ghz günlük ~28-32 derece | Gigabyte X48-DQ6 | OCZ 4GB 1150MHZ FLEX-II | EVGA 8800GTX KO ACS3 | Seagate 410AS 2x250Gb Raid0 + 500 Gb 320AS | High Power Rock Solid 1000W | Thermaltake MozartTx | 2 x Loop Water Cooling
YAZICIOĞLU

14 Temmuz 2008; 22:40:06 

Hiç bitmiyo ewet

2xONKYO

"Q6600@3.6GhzLapped" "WaterCooling"-"Striker2Formula"-"2x8800gtSLI"-"OCZ2x1XtS"SLI@1000mhz
corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 17:36:20 

maşallah kardeş...Güle güle kullan....Harika bir çalışma

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

21 Temmuz 2008; 21:28:16 

( bkz. : dandik dündük )

---F 4 R---
2.0 16 valve
****EMNIYET KEMERI, TEKERLEKLI SANDAYLE KADAR BAGLAYICI DEGILDIR****
HitEmUp

22 Temmuz 2008; 21:30:36 

süper olmuş hocam 1500 ytl büyük para ama buna değer bence

Dh 2006 Üyeleri

DH Bursalılar Grubu
Obysey

30 Eylül 2008; 21:11:47 

grafiger hocam merhaba,

sana birkaç bıirşey sormak istiyorum. öncelikle sistemin çok güzel olmuş güle güle kullan. benzer bir sistem bende kurdum. aynı hortum ölçülerinde hemen hemen hortumların dış çapı 16 mm. sana sormak istediğim resimlerden gördüğüm kadarıyla vidalı sıkıştırma metodu ile bu hortuma uygun rekorlar bulabilmissin. bu rekorları nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisin. zira 1/2 lik hortum destekleyen sıkıştırmalı vidalı rekorların bulumadığına dair sayısız bilgi aldım ancak sisteminde bunlar var gibi duruyor. bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> Cevap: İLK SU SOĞUTMA İNŞAATIM NİHAYET BİTTİ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir