Şimdi Ara

MAZDA 2 İLK YORUMLAR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
63.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün bir bayinin önünde gördüm beyaz bir mazda 2 fiyatını sordum 33100 dedi neyse arabanın içine bindim arabada malzeme güzel ama tıpkı doblo havası var yüksek vtes topuzu tipi yaris çalıntısı araba çok can alıcı bir araba değil birde fiyat yüksek ne diyeyim alan hanımlara başarılar

• fiyatı yüksekmiş ama araba güzel 27 vs olursa bence tutulan bir araç olur.
  • mazdaların fiyatını anlamak mümkün değil..rekabetçi olsalar fiyatta eminimki başarı gelecek ve yoldaki mazda araç sayısı artacak..
  • Çok yüksekmiş fiyatı ya. Rekabetçi olması için indirmeleri lazım biraz.
  • az olması daha iyimisal herkezde ferrari yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

az olması daha iyimisal herkezde ferrari yok

farklı bi bakış açısı olmuş hakkaten...
  • bu yüzden maşallah mazda ferrari gibi arabayı görünce kimse yüzüne bakmıyor FERRARİ gibi demi japon dostu senin gözler çekik kalmış yorumların gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: almiranda

bu yüzden maşallah mazda ferrari gibi arabayı görünce kimse yüzüne bakmıyor FERRARİ gibi demi japon dostu senin gözler çekik kalmış yorumların gibi

sen mazdayı sevmiyosun belli ama insanlarla uğraşma
  • belli bakmadığı kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş seninki o misal verseler havada kaparsın aracı tanımadan oturduğun yerden atması kolay...millet alışmış doğana şahine başka bilmezler.....
  • Benim de ilgimi çekmişti ama 33100 çok fazlaymış. Mazda2 fiyatının Corsa - Clio civarında olması lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasar34

belli bakmadığı kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş seninki o misal verseler havada kaparsın aracı tanımadan oturduğun yerden atması kolay...millet alışmış doğana şahine başka bilmezler.....

SEN BENİM BİNDİĞİM ARABAYI GÖRSEN YERİNDEN FIRLARSIN UZAYA DOĞRU
  • Mazda 2 benim hayalimdeki arabaydı. Ama gelgörki maddi olarak kendimi kredi sıkıntısına sokmamak için 15 e opel corsa aldım.

Mazda 2 şahane bir araba bence. bir kere görmek kısmet oldu hayranlıkla inceledim. 28 den başlıyor fiyatlar ama bence değer. kolay kolay arıza verecek bir araba değil.

Şuan 28 milyarım olsa ilk alacağım araba.
  • quote:

quote:

belli bakmadığı kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş seninki o misal verseler havada kaparsın aracı tanımadan oturduğun yerden atması kolay...millet alışmış doğana şahine başka bilmezler.....

Allah kaza bela vermesin ama böyle yorumlar yakışmıyor bence kimseye bu arada arabanızı merak ettim ne model bukadar uzaya doğru fırlıycaksa arkadaş

• söylede fırlayalım bakalım. mazda kadar sağlam sorun çıkarmayan varmı.
  • Mazda 2 nin fiyatı ben almayacağımdan beni bağlamaz. Ama değerlendir diye sorsalar asla corsa clio yada fiestayla aynı kefeye koymam. asla..
  • 2007 honda civic hatchback yeterlidr umarım ben japoncuyum ama mazda adi pahalı araba yapıyor konsoldaki plastik o kadar adiki olmaz derecede yani bir japona yakışmamış.
  • quote:

2007 honda civic hatchback yeterlidr umarım ben japoncuyum ama mazda adi pahalı araba yapıyor konsoldaki plastik o kadar adiki olmaz derecede yani bir japona yakışmamış.

kazasız belasız kullan ama ben yerimden fırlamadım uzaya ve civic hatchback tipi hiç hoşuma gitmiyor fakat zevkler ve renkler tartışılmaz bu arada mazda eğer kalitesiz araba üretse ödül manyağı yapılmaz ve dünyanın en az problem çıkaran arabası olmaz mazda3 sınıfında neredeyse en çok ödül alan araç mazda2 çıkar çıkmaz ödülünü alan arabalar mazdayı beğenmiye bilirsin bende civiclerin içini beğenmiyorum mesela motor konusunda iyi araçlar üretiyor ama mazda6 honda accordan daha performanslı hani bizim türk milleti sadece 0-100 bakıp arabayı kötülüyor ya o bakımdan bu arada mazdaya binenler genelikle memnun.

• quote:

quote:

Demek bu arabayı gören uzaya fırlıyor bende arkadaşta bugatti veyron falan var herhalde dedim. Bu arabayı gören uzaya fırlıyorsa desenize piyasada o kadar şahane arabalar varken dünyada Türk kalmayacak topluca uzaya çıkarız artık.

almiranda senin hobi haline gelmiş herhalde mazdaya çamur atmak ben şu ana kadar mazda kullanıpta şikayet eden kimseyi görmedim kendimde kullandığım kadarıyla mazdayı tek geçerim. Bi gir bak istersen şikayet var sitesine oku biraz, mazda 5 şikayet, honda 138 şikayet!!!! şimdi demeyesin honda Türkiyede mazdanın 27 katı araç satıyor onun için şikayet çok diye.

Birde mazda kullananlar şunu derler bir kere mazda kullanan başka arabaya binmezzz.!!!!!!!

• son sözünüze katılmamak mümkün değil
  • Fiyatı niye böyle
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.