Şimdi Ara

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.325
Cevap
55
Favori
481.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arabadan anlamıyorsanız fiyatının ederi olup olmadığını doğru yorumlayamaz siniz bilen biriyle arabaya bakın. clio ile kıyas düşünülemez bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Ali cim ilginç pek bilinmeyen biyerde, hava filtresini kutusuyla komple sökecek altında dolum yeri
    5_30,5_40 yağda az da olsa eksiltme yaprken motor sesinde azalma ve soğuk havalarda ilk çalıştırmada sarsıntı azalır memnun kalırsın inşaallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 19 Ocak 2015; 20:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan9015 V kullanıcısına yanıt
    Ekleme yapmak isityorum, Aracın geçmişine dair kayıt kuyt varsa, ekspertiz den sonra da alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arka amortisörüyle ilgili ortaya yazayım dedim, önceki aracımdan tecrübeyle benim aracımda da sizin yazdığınız gibi durum var, yüklüyken rahatsız edecek kadar hissedilen durum amortisörlerin patlak değil zamanla zayifladiginin göstergesi, güvenli sürüş ve emniyet için değiştirilmeleri gerek. Araçta 1_2 kişi varken düz yolda hissedilmiyor, ne zamn hissedilir örnek vereyim, 1_2 kişi varken araçta viraj içindeyken arka 2 tekerin geçtiği kot farkı yada bozuk asfalt da dikkat ederseniz viraj dışına doğru hafif kayma olur bu amortisörlerin zayıfladığını gösterir, maazallah bir iki olumsuz luk daha eklesek durumda kaza kaçınılmaz olabilir. Cuma günü kadosan da sordum, monroe için 110 tl, adını hatırlamıyorum bilindik bi marka değil fakat alman malıymış 65 tl fiyat verdi parçacı, üzerindeki orjinalleri yaptırayım dedim amortisörcü 50tl istedi tekine, 65 tl ye sıfırı daha mantıklı geldi bo ara fırsat bulunca yaptirabilirsem süper olacak, ha arka amortisör değişince ne oluyor emin olun yüklüyken yaylama yok, virajda dışa kayma yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brava senin soyledigine gore o zaman hepimizin amassorleri patlak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brava 34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için,
    Evet araç daha sarsıntısız az da olsa daha sessiz, fakat bişey gözlemledim, her sabah işe aynı yerden aynı şekide giderim, 5-40 dan sonra araç daha geç ısındı, hararet daha geç geldi 90 a.
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    yani amortisör tam randımanlı çalışsa araç ilk yaylanmadan sonra 2. Yi yapmaz yavaşça normal pozisyona Döner, bagaj kapagını açın agırlıgınızı verip bırakın sürekli aynı miktarda inip kalkmaması lazım, yapıyorsa zayıflamıştır, değiştirmek mecburi değil tabi milletimiz son haddine kadar bekler genelde yada değişen çok azdır arka amortisörü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Sürtünme azalmıştır ondan geç ısınıyordur, şakası bi yana gözlemlemek lazım doğrudur ben yazın değiştirdim sesin azalması beni memnun etti, kışı iple çektim soğukta ilk çelıştırmadaa sarsıntılı mı olacak diye, maşallah ben istediğim 2 sonucuda elde ettim, memnunum. yağda mobil1 esp formula kullandım.
  • Arkadaşlar uzun yola çıkmadan önce bir arkadaşım hız sabitlemede aracın yakıt sarfiyatının arttığını söyledi. Ben yine rahatlığına binaen hız sabitlemeyi kullanıyorum ama merak ediyorum gerçekten yakıtı arttırıyor mu?
  • volkan9015 V kullanıcısına yanıt
    Gerekli durumlarda önceden gaz pedalına müdahale etmezsen herşeyi ona bırakırsan biraz fazla yakar tabi, daha önce tartışılmıştı konu önnceki sayfalarda bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan9015

    Arkadaşlar uzun yola çıkmadan önce bir arkadaşım hız sabitlemede aracın yakıt sarfiyatının arttığını söyledi. Ben yine rahatlığına binaen hız sabitlemeyi kullanıyorum ama merak ediyorum gerçekten yakıtı arttırıyor mu?

    vites degismediginden yokus gordumu gaza yuklendiginden yakit artmistir hiz sabitlemede anlik tuketime gore ayarlayin 3 litreye kadar dusuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce bir çift kenwood kfc m1634a 3 yollu 60 watt rms 270 watt max. twetterli hoparlör siparişi verdim media markt dan alyan takımı da aldım birde gelsin takalım bakalım nasıl olacak sizinlede paylaşırım.
  • Hade hayırlı olsun takarken bol resim çekmeyi unutma.
  • Hade hayırlı olsun takarken bol resim çekmeyi unutma. Eski mesajlarımda hop. Montajını payılaşım yaptım onlara da bakabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boguk sesi var orjinal kolonlarin bas ayari 3den yukari ciktimi bozuyor resimleri bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam eski mesajlara baktım ancak bulamadım elinizde varsa gönderirseniz sevinirim.


    bakalım hocam gelsin şu üzerindekilerden iyi olsun yeter afaki sesler beklemiyorum zaten
  • brava 34 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi benim 2006 90 bindeki 1.4 tdi srider cordobadada yaşıyorum. ufak kot farkı olunca viraj dışına hopluyor araç. Düz yolda arka tekerlerden biri çukura düşersede arka salınım yapıyor gibi bir şey oluyor. Muhtemelen amortisörler ve lastikler değişirse konu düzelecektir. Yine dediğiniz gibi herkes gibi sınırları zorlayıp 1 sene daha idare ettireceğim :)
  • Yağ konusunda ise Eğer Erzurum gibi çok soğuk bir ilde yaşamıyorsanız, motoru ilk çalışma sonrası 1-2 dakika sıkıştırmıyorsanız 1.4 tdi amf motorlarımızın özellikle 100 bin üstü ise 10-40 yağ yüzbinlerce kilometre boyunca her türlü işini görecektir. boşuna 5-30 a para vermeyin derim.
  • serdaronal_ S kullanıcısına yanıt
    Ben 10-40 tan 5-40 a geçtim. Evet 10-40 motorun her türlü işini görür fakat turboya bu yağ hem kalın geliyor hem de yarı sentetik olduğu için önerilmez.
    Yağ numarası iklime ve araca göre değişir. önemli olan Vw 505.01 onaylı yağı kullanmak gerek.
  • 2013 yılında taktım dı sanki neyse akşam resimlere bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.