Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus P5Q Deluxe İle İlgilenenler Buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Asus P5Q Deluxe İle İlgilenenler Buraya Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gunwane

7 Temmuz 2008; 17:35:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

O 8 pinlik güç girişi ne işe yarıyor bende anlamadım..MOBO nun kitapçığında 8 pini bağlayın yoksa sistem açılmaz diyor..E iyide 4 ü kapalı ve ben sadece 4 ünü bağladım gayet de güzel açılıyor..Gayet de güzel performans alıyorum..Bir muamma var ama.

melih_

8 Temmuz 2008; 12:35:02 

Asus PQ5 Deluxe'nin pro ya da düz modeli ile ne farkı var??

Tulû

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 12:40:59 

quote:

Orjinalden alıntı: melih_

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=548

Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geri kalan her şeyini de Atatürk'e !
Soultrap

8 Temmuz 2008; 12:41:49 

quote:

Orjinalden alıntı: melih_

Deluxe te 8 yerine 16 fazlı güç beslemesi var. 3 tane Pci-E 16x yuvası var.(CrossfireX desteği için)

HDD ye ihtiyaç duymadan ExpressGate desteği verebiliyor.(Internet, Skype, Msn vs)

Aynı zamanda dual biosa sahip ve soğutması biraz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 8 Temmuz 2008; 12:42:19 >

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
Soultrap

8 Temmuz 2008; 12:47:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

O 8 pinlik güç girişi ne işe yarıyor bende anlamadım..MOBO nun kitapçığında 8 pini bağlayın yoksa sistem açılmaz diyor..E iyide 4 ü kapalı ve ben sadece 4 ünü bağladım gayet de güzel açılıyor..Gayet de güzel performans alıyorum..Bir muamma var ama.

Anakartın kitapçığında oraya hiçbirşey bağlamazsan sistem açılmaz diyor. Yoksa 4pin zaten quad core u bile beslemeye yetiyor.

Quad Core ve overclock için 8pin bağlamak daha dengeli besleme sunuyor ve stabiliteyi arttırıyor.

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
xtreme55

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 16:41:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Anakartın kitapçığında oraya hiçbirşey bağlamazsan sistem açılmaz diyor. Yoksa 4pin zaten quad core u bile beslemeye yetiyor.

Quad Core ve overclock için 8pin bağlamak daha dengeli besleme sunuyor ve stabiliteyi arttırıyor.

En kısa sürede bir güç kaynağı alacağım sanırım.. Hem 480W yetmiyor, hem anakart üzerindeki 24 pinlik girişe 20 pin bağlı, bi de bu çıktı şimdi.. Masraf üstüne masraf, 3 sene önce bu güç kaynağını aldığım zaman en yüksek kapasiteli güç kaynaklarından biriydi şimdi ne oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 8 Temmuz 2008; 16:41:24 >

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Asus P5Q Deluxe İle İlgilenenler Buraya Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı
Odin GT, 4 adet 8 pinli PCIe güç çıkışının bulunması, kaliteli işçiliği yanında piyasadaki rakiplerinde yer almayan bir çok üstün özelliği de içerisinde barındıran akıllı bir güç kaynağı.
Battlefield: Bad Company
Savaş alanından yıkılmadık tek bir bina kalmayacak

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir