Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.. Bilgisayarımın ekran kartını değiştireceğim ve bunun için 280 TL gibi bir param var suan hedefledigim bazı kartlar arasında kaldım amacım sizin fikirlerinize göre bu kartları seçmek ...
1- HIS>512 MB ATI RADEON HD3850 IceQ Turbo X ( PCI-e ) ==> 275 TL
Ekran Kartını Kesınlıkle Oyun Icın alıyorum herhangı bır ıs ıcın degıl olaya bır oyuncu olarak bakarsanız sevınırım .. Benım Su an sempatım HIS ' In ekran kartına ama HIS ıyı bır markamı tabı o var ! Sızın Yorumlarınızı Beklıyorum.. Tessekkur ederim ..
HIS ekran Kartı Fıyatı 320 TL arkadaslar oraya yanlıs fıyat gırmısım .. 320 Tl vermeye deger mı ? Ya da dıgerlerını o fıyatlara alsam arada cok buyuk bır fark olur mu ?
PowerColor Getirtmek İcin Adamlar fazla para alıyor .. Hem HIS ekran kartı 4850 den daha ıyı bence
Buna İnanabiliyormusunuz. Bu bir şaka olmalı ya da kabus.
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK