merhaba arkadaslar.hepimiz kulaklık kullanan kişileriz.daha önce böyle bir konu actım fakat gerilere düşmüs.neyse basıma geleni anlatayım. p.tesi günü.30 haziran kulağımda ağrı hissetmeye basladım.yavas yavas çoğalan ama sağlam geldiği belli olan bi ağrı.o günü haplarla falan geçirdim.1 temmuz günü sabah hiç bir ağrım yoktu ama saat 10 civarı ağrı tekrar başladı.dayanamadım ve hastaneye gittim.yapılan muhanede(yanlıs yazdıysam kusura bakmayın aklıma gelmedi) kulağımda intihap olustugu belirlendi.kulagımda zar delik dememe rağmen intihap kulağımı tamamen sardıgı için zara bakamadılar.(röntgen cekebilirlerdi gibi geliyo)antibiyotik damla ve ağrı kesici verdiler.şimdi antibiyotik kullanıyorum.zaten beni muhane eden doktorun doktorluguna inanmadım.doktra söyledim kulak zarım delik diye.ama bide ne göreyim kulak damlasının içinden çıkar bilgi yazısında kulak zarınız delikse kesinlikle kullanmayınız yazıyodu.şimdi bekiyorum ilaçlar bitsin tekrar gidicem hastaneye.9 temmuzda hastanedeyim.konu hakkında bilgi vericem sizlere.he bi bilgi sakın yarı iem(cx300,ep-630,ie 4)kulaklıklarda son ses dinlemeyin.dinlerseniz hayatınız boyunca sarkılardan mahrum kalabilirsiniz..sağlıklı günler...
Arkadaş ilk önce geçmiş olsun sana. Ama şunu iyi bilmek lazım kanal tipi kulaklıkların kullanılmasında ki asıl amaç asla yüksek sesle müzik dinlemek değildir. Aksine düşük seste veya şöyle diyeyim gürültülü ortamlarda bile düşük seste kaliteli müzik dinlemektir. Yani kullanım maksadını iyi belirlemek gerekir. Bende kanal tipi kulaklıklarımı çok sevmeme rağmen, mümkün oldukça az kullanmaya çalışmaktayım.
İzolasyon için mecburen taktığım zamanlar oluyo maalesef. Hem bu sorunlar hem de ses kalitesi olarak Ep 630 beni kesmediği için KSC 75 düşünebilirim ben de...
izalasyonun gereksiz bir durum olduğunu koss ksc75 alınca anladım.Kulaklık kısık seste de bass karakterini değiştirmiyor.Otobüste bile onu kullandım.SEs kalitesi sürücü boyutu ile çok farkediyor bence izalasyon gereksiz bir durum kısık dinleyin sessi ortamlarda zaten sesli ortamlarda rahatsız olan da olmaz.