Giriş
4 Temmuz 2008; 23:01:38
Merhaba Arkadaslar.. Ben Birtane Site Açmak istiyorumda elimde hosting ve domainim yok bu konuda onerebileceğiniz bir firma varmı? Sağlam Güvenilir ve Uygun Olması Önemlidir.. Teşekkürler..
_____________________________ "İnsanı Kendisinden Başka İyi Bilen Kimse Yoktur" Metin_can
5 Temmuz 2008; 10:31:16
istanbulhost olarak yardımcı olmaya çalışabiliriz... www.istanbulhost.com info@istanbulhost.com
_____________________________Her kitap efsanevi SİMURG kuşu gibidir! Kapanan bir kitabın küllerinden yeni bir kitap tekrar doğar....
5 Temmuz 2008; 11:30:52
quote: Orjinalden alıntı: 90alper90 Bu arada www.istanbulhost.com ile www.pi.net.tr nin tasarımı bayağı benziyor. iyi denk gelmiş...
_____________________________Her kitap efsanevi SİMURG kuşu gibidir! Kapanan bir kitabın küllerinden yeni bir kitap tekrar doğar....
5 Temmuz 2008; 11:53:29
hekimabinin yaptığı tasarımlar... istanbulhost @akif87 Sen orda çalışan birisimisin ? Adın Orhan yada Hasan mı ?
_____________________________' ' ' Her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım lafmı diye.. Bir de lafı söyleyene adam' mı diye...."
5 Temmuz 2008; 12:20:09
quote: Orjinalden alıntı: Eltun hekimabinin yaptığı tasarımlar... istanbulhost @akif87 Sen orda çalışan birisimisin ? Adın Orhan yada Hasan mı ? istanbulhostda çalışıyorum ismimde akif
24 Temmuz 2008; 15:54:21
hostticaret.net i tek geçerim ben. işin hakkı ile yapan sayılı firmalardan biridir kendileri. şahsende tanırım. Tabi onlar gibi işin hakkı ile yapan bir çok kişi var gerek bu forumda gerekse piyasada Saygılarımla,
_____________________________Odamın Hayaletisin, Sessizliğine Aşığım 756 Katagoride 5741 Resim ----------------- 1 2 3 4 5
24 Temmuz 2008; 16:56:33
quote: Orjinalden alıntı: byLiLattah hostticaret.net i tek geçerim ben. işin hakkı ile yapan sayılı firmalardan biridir kendileri. şahsende tanırım. Tabi onlar gibi işin hakkı ile yapan bir çok kişi var gerek bu forumda gerekse piyasada Saygılarımla, İşlerini iyi yapan bir firma olabilir.Fakat siteleri bana güven vermedi.
_____________________________Elektronik Sitesi Mühendis Adayı(1-1)
24 Temmuz 2008; 17:21:10
Merhaba pi.net.tr de awbs sistem kullanıyoruz ve hazır bir tema olarak hekimabi.com dan ücreti karşılığı alınmıştır. (kendilerinden bilgi alınabilir.) İşlerimizin yoğun bir şekilde devam etmesi nedeni ile kendimize ait original bir temayı hazırlayamadık. Önümüzde iki seçenek var. Ya aspx ile kendimize ait bir sistem oluşturulacak yada awbs ile (original temp.) devam edilecek. Hakan abi hoşgeldin bu arada. Kaç ay kaldı askerliğin bitmesine.? Saygılar.
_____________________________ Venois I.S. Çok Yakında | Telekomünikasyon ve İletişimde Yeni Bir Boyut
24 Temmuz 2008; 18:12:19
arkadaşlar lütfen öneri yapalım. Kendi kendinize müşteri aramayın. Her host firması kendisinin iyi olduğunu zaten sölüyor. Madem herkes iyi hizmet veriyor böle başlıkalrın forumda ne işi var. direk girer bir host firmasına alır. Böyle başlıkları duyan firma çalışan ve sahipleri hemen mesaj yazıyor.
_____________________________ http://bizimegemiz.blogcu.com http://bizimakdeniz.blogcu.com
24 Temmuz 2008; 18:22:09
Ben müşteri aramam, müşteri bana gelir.!!! Her önüne geleni sunucuma almam site seçerim. Öncelikle beni bir araştır. Şirketimi araştır kim olduğumu öğren ondan sonra yorum yap!!! Boş boş konuşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Özduman -- 24 Temmuz 2008; 18:23:17 >
_____________________________ Venois I.S. Çok Yakında | Telekomünikasyon ve İletişimde Yeni Bir Boyut
24 Temmuz 2008; 20:05:25