Giriş
4 Temmuz 2008; 22:58:46
Arkadaşlar, Babam için iri fontlu bi cebe ihtiyacım var, 3" ekranı olan telefonların fontları büyükmü acaba teşekkürler..
5 Temmuz 2008; 13:05:51
Nokia nın bütün N seriler ve5700 telefonlarının fontları yazılımla yani proğramla büyütülüp küçültüyor fomtlar.sevgiler
_____________________________ ADIGE--KABARTAY-BALKAR-SİVAS
6 Temmuz 2008; 2:08:03
motorolanin bir telefonu vardi ekrani renkli degildi siyah zeminde yazilar beyazdi fontlar buyuktu mesaj yazarken koceman yaziyordu ayni zamanda menuleri sesli okuyordu... f80miydi neydi tam hatirlayamadim
6 Temmuz 2008; 2:35:53
babamında ihtiyacı var büyük fontlu telefona gözlüksüz okuyamıyor N serisinde böyle bi uygulama oldugunu bilmiyodum deneyeceğim
6 Temmuz 2008; 3:17:44
n serisi için olanı buldum n73 yazılarını büyüttüm babama devretme zamanı geldi n73ü artık yeni bişeyler bakarız
6 Temmuz 2008; 5:18:42
Sayın AMD5000, Babanız okuyabildimi gözlüksüz, Gelen mesajlar, Menüler kısaca hersayfadaki fontlar büyüdümü?
6 Temmuz 2008; 15:47:09
quote: Orjinalden alıntı: Osmanselim Sayın AMD5000, Babanız okuyabildimi gözlüksüz, Gelen mesajlar, Menüler kısaca hersayfadaki fontlar büyüdümü? ARKADAŞIM BU PROĞRAMI KULLAN HEPSİ BÜYÜR.N SERİSİNE AİTTİR GÜLE GÜLE KULLAN. Pisiloc.font.magnifier
_____________________________ ADIGE--KABARTAY-BALKAR-SİVAS
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan