Arkadaşlar bugüne kadar 4.2.2.1 - 4.2.2.2. yi kullanıyordum artık bazı sitelere girmiyor neti felç ediyor.Bazı yasaklı torrent sitelerine girmem için lazım.Acaba bildiğiniz çalışan ve hızlı,sağlam dns var mı?
Youtube'a DNS ile girmek mümkün değil zaten şu an. IP'si engellenen sitelere www.vtunnel.com gibi sitelerden veya proxy sunucu vasıtasıyla giriyoruz mecburen.
arkadaşlar birşey soracağım,dns değişikliğini yaptımda kafama takıldı,"bu bağlantı aşağıdaki öğeleri kullanır" kısmında 4 tane kutu var biliyorsunuzdur. şimdi Ehrimen senin verdiğin linkteki örnekte o 4 kutu işaretli ama bende 3 tanesi işaretli. işaret sayısı bilgisayara göre değişen birşey mi yoksa ben yanlışlıkla bi kutu tıklayıp işareti mi kaldırdım?
arkadaşlar birşey soracağım,dns değişikliğini yaptımda kafama takıldı,"bu bağlantı aşağıdaki öğeleri kullanır" kısmında 4 tane kutu var biliyorsunuzdur. şimdi Ehrimen senin verdiğin linkteki örnekte o 4 kutu işaretli ama bende 3 tanesi işaretli. işaret sayısı bilgisayara göre değişen birşey mi yoksa ben yanlışlıkla bi kutu tıklayıp işareti mi kaldırdım?