Arkadaşlar biliyorum bu konuların defalarca açılmasından çok sıkıldınız.Bu yüzden sorularımı sormadan önce sizden özür diliyorum.
En geç 2-3 hafta içinde iPod Touch alacağım.Birkaç yerden fiyat araştırması yaptım.Size de bu ürünler hakkında bazı sorular sormak istiyorum.Şimdiden de sorularımla ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
1)Arkadaşlar iPod Touch Teknosa,Bimeks gibi yerlerde dışarıdaki fiyata göre pahalı.Fakat malları güvenilir.
2)İstanbul Platin'de 16GB Touch'ı 799 YTL ye buldum.Bu fiyata Teknosa,Bimeks gibi yerler 8GB lık touch satıyorlar.Bu yüzden Platin'deki bu ürünü almayı düşünüyorum.Fakat bu ürün garantili midir değil midir bilemiyorum.
3)Ayrıca İstanbul'da da yaşamıyorum.Bir arıza çıktığında onunla ilgilenmek de zor olacaktır.
Ne dersiniz sizce bu fiyata 8GB lık Touch mı alayım yoksa İstanbul Platin'deki 16GB lık Touch ı mı alayım
NOT:İSTANBUL PLATİN'DEKİ O ÜRÜNÜN GARANTİSİ HAKKINDA DA BİLGİ VEREN OLURSA SEVİNİRİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 4 Temmuz 2008; 23:19:40 >
Arkadaşım 16 gb ipod touch için verdiğin fiyat çok uçuk. 16 gb temiz ipod 450 ytl ye bulursun forumda satanlardan. 350 ytl fazla verip almaya gerek yok bence.
Amerika'dan garantisi ile birlikte getirenler oluyor. Bildiğim kadarıyla yurtdışından alınan garanti ülkemizdeki ipod servislerinde de geçiyor. Bence bu konuyu biraz araştırıp, dediğim gibiyse yurtdışından getirenlerden çok daha ucuza alabilirsin.
Eğer 8 gb sana yetecekse 8 lik al. 16 800 ytl ye çok fazla... Ayrıca yurtdışından getirebilirsen aynı fiyata 32 lik alırsın. BUnların araştırmasını yap önce.
araştır pepsiden kazanan arkadaşlar var satıyorlar malları 2 yıl garantili açılmamış kutusunda 450 civarı fiyattan aklında bulunsun.
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
Amerika'dan garantisi ile birlikte getirenler oluyor. Bildiğim kadarıyla yurtdışından alınan garanti ülkemizdeki ipod servislerinde de geçiyor. Bence bu konuyu biraz araştırıp, dediğim gibiyse yurtdışından getirenlerden çok daha ucuza alabilirsin.
yurt dışından gelen ipod touch lar ulkemizde aynı fiyatttan gidiyor + garantiside geçrli değil
istersen bende ipod touch var arkadaşım 450 ytl ye bırakırım vitrinde duruo öle ambalajlı 2 yıl garantili
Arkadaşlar benim ööle büyük bir müzik arşivim yok. Ama arada bir film falan atıp izlemek istiyorum. Ayrıca jailbreak yapıp bir sürü program indiricem. 8gb'lık olanı mı yoksa 16gb'lığı mı önerirsiniz? Yani programarın boyutları nasıl. 8 gb alanlar pişman mı onu merak ediyorum. Mesajlarınızı bekliyorum. (Özür dilerim ard arda mesaj olmuş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwadegok -- 6 Temmuz 2008; 12:36:02 >