Şimdi Ara

Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul içine satılıktır.Kutusu aksesuarı ve faturası mevcuttur eksen bilgisayar kadıköyden alınma garanti devam ediyor.
    masmavi çiziksiz 140 liraya sizindir.Kaliteli bir PSU dur az kullandım.Fatura tarihi 22.03.2007 ! Elimde şu anda bir bilgisayar bulunmadığı için takasla parça almam mantıksız olur.
    Birisi özel mesajla satma nedenimi sordu.Arkadaşlar satma nedenim; kardeşim bu sene össye hazırlandı.Bu yüzden bilgisayarı yok etmem gerekiyordu.Ayrıca benim bu sene askere gitme durumum çıktı o yüzden artık askerden gelince laptop alırım diye düşünüyorum.Aleti bu yüzden zaten fazla kullanamadım.Amacım öss bitince güzel bir pc toplamaktı o yüzden sadece bu parçayı elimde tutuyordum.Artık bir anlamı yok tabi.

Resimler cep telefonuylan çekildiği için resimlerin kalitesinde sorun olabilir ama dikkatli bakarsanız yazıları okuyabilirsiniz.

Satılmıştır

Satılmıştır

Satılmıştır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 5 Temmuz 2008; 19:01:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şu anda 1010w lık versiyonunu kullanıyorum gerek malzeme kalitesi olsun gerek sessizlik olsun çok kaliteli bir psu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

14 yıl önce açıldı
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    Satıldı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.