Arkadaşlar, dijital fotoğraf makinası alacağım, biraz araştırdım ve nikon s51c de karar kıldım sanırım. Ama sizlerinde görüşlerini almalıyım, max 380 ytlye alınabilecek bu makinadan daha iyi bir makina varmı? Varsa neden daha iyi olduğunuda belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim... Birde ne zaman almalıyım, biraz daha beklemem gerekirmi, fiyatlarda düşüş söz konusu olurmu? Son bir soru nereden alabilirim en uygun, advantage kredi kartıyla? Tekrar hepinize teşekkür ederim...
canon powershot sx100 ıs ı biraz zor bulur ama ikinci el olarak s5 ıs bulabilirsen al derim..tabi bulabilirsen..
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir için "stigmata_" ya teşekkürler
arkadaşım alma o makineyi. yabancı sitede inceledim o paraya yaramaz. yazık edersin. 450 liraya panasonic lumix LZ8 al derim sana on kat daha üstün cihazdır. lütfen bilinçli olalım.
arkadaşım alma o makineyi. yabancı sitede inceledim o paraya yaramaz. yazık edersin. 450 liraya panasonic lumix LZ8 al derim sana on kat daha üstün cihazdır. lütfen bilinçli olalım.
tamam almayayımda max 370-380 liraya ne alabilirim onun yerine?
şimdi şu var. ben de bir aydır hatta daha fazla araştırıyorum. genelde 500 civarı makinelere baktım hep. ama epey pratik bilgi sahibi oldum. senin makinenin incelemelerine baktım, benim aradığım özellikler senin cihazda da var ama yinede o cihazı tavsiye etmem. ben elektronik ve mekanikçiyim. yani nasıl desem, o tip cihazlara özenme. evet ince yapılı, şık, gösterişli cihaz wireless falan var ama bence hiç özenme.
önerdiğim cihazı ben alacağım. almaya bir ay önce karar verdim ama daha istediğim bir makine bulur muyum ya da çıkar mı diye bekliyorum biraz da maddi durum düzelir bu arada araştırmaya da devam ederim gibilerden acele tmiyorum. şu an için istediğim önemli özellikleri en çok bu cihazda bir araya getirebildim.
panasonic lumix DMC-LZ8
-5x optik zoom -mega ois olarak adlandırılan panasonicin başarılı görüntü sabitleme sistemi -leica lens -yüksek çözünürlüklü LCD -AA pil (bu çok önemli senin cihaz burada kaybediyor) -öncelikli ve tüm manuel ayarlar. -emsallerine göre kısmen seninkine göre oldukça başarılı ıso -kayıt hızı çok iyi
diğer seçenekler fiyat açısından seni zorladı sanırım. pilden taviz verirsin birtek bir de optik zomdan aslında manuel ayarlar da önemli ama senin için önemli mi bilmem. yani 380 liraya daha iyisi yok. ben olsam sırf pili yüzünden almazdım. pil AA değilse kesinlikle almam. ama sen bilirsin. yani diyebilirim ki pili AA olanların içinde en iyisi LZ8. yoksa lityum pile razı olsam daha çok seçenek var ama maalesef pil ticaretine önem vermeye başladılar.