arkadaşlar geçen gün sizlerin yardımlarıyla özellikle saidakkas arkadaşın yardımları sayesinde Sapphire HD3650 512 MB 128Bit GDDR3 8X AGP ekran kartı aldım. sanırım çok memnun edecek beni. ancak bir sorum olacak sizlere; systemrequirementslab.com sitesinde oyunları kaldırıp kaldıramıyacağıma baktığımda oyunları oynatacağını gösteriyor fakat iki konuya dikkat çekiyor 1: video card driver version update etmemi, 2: sound card driver version update etmemi belirtiyor. ben atinin sitesinde bir update indirdim fakat başarılı olmadı yükleme. bunu nasıl çözebilirim birde ses kartını nasıl update edebilirim acaba? değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ati 3000 serisi ekran kartları doğal ses sürücüsüyle birlikte gelmektedir. yani Ati HD Audio. Bunu yükleyebilseydin update sitesinden eğer, Başlat-Denetim masası-ses efekti ve ses ayarları içerisinde ses bölümünün içinde bulunan varsayılan aygıt altında bulabilirdin. bunun için ati.com'a bir daha bak ya da ekran kartının sitesine gir marka olarak.