Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola SB5101 & USR Wireless MAXg Access Point ile Kablosuz Bağlantı Nasıl Yapabilirim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Motorola SB5101 & USR Wireless MAXg Access Point ile Kablosuz Bağlantı Nasıl Yapabilirim? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Xecutor

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 20:24:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tüm forum okurlarına iyi akşamlar diliyorum.

Evimdeki PC internete kablonet ile bağlanmakta. Yanısıra işyerinde kullandığım Laptop ile zaman zaman internete bağlanmam gerekiyor. Ancak laptop ile yapacağım bağlantının kablosuz olması gerekiyor. Aşağıda detaylandırdığım birleşenler ile evimde kablosuz ağ kurmaya çalıştığımda malesef başarılı olamadım. Network vb. konularda tecrübem ve bilgim olmadığı sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Desktop'ın bağlı olduğu ana modem (USB Girişi)
TIKLA -> Motorola SB5101 SURFboard Cable Modem

Hardware satıcısının önerdiği çözüm ise TIKLA -> USRobotics Wireless MAXg Access Point (Ethernet kablosu ile Motorola SB5101 SURFboard Cable Modem'in Ethernet girişine bağlı)

Kitapçığı okuyarak bağlantıyı yukarıda belirtildiği üzere yaptım. Bu aşamada herhangi bir sorun yok ancak USR software'i (USRobotics Network Device Locator) ile kablosuz ağ ayarlarını yapmaya çalıştığımda bir türlü USRobotics Modemi tanıtamıyorum. Kitapçıkta malesef detaylı bilgi olmadığından ve troubleshoot kısmı ise yetersiz olduğundan sonuca varamadım.

aşağıda SS'leri bulabilirsiniz.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Şu an sistemde sorun olması nedeniyle SS'leri daha sonra ekleyeceğim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Motorola SB5101 & USR Wireless MAXg Access Point ile Kablosuz Bağlantı Nasıl Yapabilirim? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nexus NX-8060 600W Güç kaynağı
Nexusun modüler yapıdaki 600Wlık güç kaynağı
Chenbro 61163 kasa
Uygun fiyatli fakat fonksiyonel bir kasa mi ariyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar