Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sennhieser PC161

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Sennhieser PC161 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corpseangel

4 Temmuz 2008; 20:24:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sennhieser PC161 kulaklık alacağım yorumları alabilirmiyim

"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim."
(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)
Louis

4 Temmuz 2008; 20:45:53 

sanırım açtığın başka bir topic de yorum yapmıştım ama gene söyliyeyim. Bu kulaklık gerçekten çok kaliteli, eğer ses kartsız bir kulaklık arıyorsan ve 1. tercihin CS tarzı oyun oynamaksa alınacak en iyi kulaklıklardan biri(bence).
darkswordman

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 13:23:44 

DSP500 gore cok daha kaliteli bir kulaklık hala ESWC WCG KODE5 DH gibi turnuvalarda bir cok gamer bu kulaklıgı kullanmaktadir f/p performans olarak da iyi bir secim olacaktir ses kalitesi güzel sesleri bogmuyor gayet net hepsiburada.com da bulabilirsin PC350 den sonra sennhieserin en iyi gamer kulaklıklarından biridir

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
corpseangel

5 Temmuz 2008; 15:44:28 

alıyorum PC161'i

"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim."
(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)
SinanOz

15 Temmuz 2008; 19:15:45 

Ben de HepsiBurda dan aldım kulaklığı 2 ay önce,

Fikirlerimi söyliyim;

Creative audigy 7.1 ses kartı ile kullanıyorum, Eax özelliği ile 5+1 kalitesinde ses alabiliyorsun, basslar ve tizler çok dengeli ve açık hoparlör sistemi var.
Bilhassa oyunlarda ve Cs de 3 yıldır oynuyorum duymadığım sesleri duydum:))) Dsp 500 kullanıyordum bu kulaklıktan önce basslarda dsp cok az mıktar yuksekti fakat pc161 de ise baslar daha kaliteli, sanki yanında vuruyor Basslar

Ben ilk aldığımda sesler düşüktü, 12 saat orta seste bıraktım kulaklığı sesler oturdu. kulaklık açma olayına bende inanmazdım ama bu kulaklık ile inandım. Zaman geçtikçe açılıyor sesler

Ben öneririm size harika kulaklık

quantizZ 90lv pure str blader...
Guild:NightMare
With 13 Lord Yarkan and 5 Shaitan Kills so far...
Server:Neptune
RedNeX

16 Temmuz 2008; 12:58:17 

Arkadaşlar Sennhieser'ın PC Serisi kulaklıklarını yeni gördüm. Hepsiburada'dan baktım bayağı bir çeşit var.
Şunu sormak istiyorum : Forumda gezerken ratladığımda genelde kulaklık tavsiyesi olarak Sennhieser HD 201, HD 202, HD 205, HD 212 v.b modeller öneriliyordu. Şimdi bu sizin söylediğiniz PC 161 modeli ile benim yazdıklarım arasındaki fark nedir? İkisi farklı amaca yönelik olarak mı üretilmişlerdir?
Müzik ağırlıklı olarak Sennhieser'ın hangi serisine yönelmek gerekir? Teşekkürler...
SinanOz

16 Temmuz 2008; 21:02:48 

quote:

Orjinalden alıntı: RedNeX

Arkadaşlar Sennhieser'ın PC Serisi kulaklıklarını yeni gördüm. Hepsiburada'dan baktım bayağı bir çeşit var.
Şunu sormak istiyorum : Forumda gezerken ratladığımda genelde kulaklık tavsiyesi olarak Sennhieser HD 201, HD 202, HD 205, HD 212 v.b modeller öneriliyordu. Şimdi bu sizin söylediğiniz PC 161 modeli ile benim yazdıklarım arasındaki fark nedir? İkisi farklı amaca yönelik olarak mı üretilmişlerdir?
Müzik ağırlıklı olarak Sennhieser'ın hangi serisine yönelmek gerekir? Teşekkürler...

PC 131, PC161 MODELLERI Mikrofonlu ve bilgisayarlar için daha uygundur. Sennhieser HD 201, HD 202, HD 205, HD 212 modellerinde mikrofon mevcut degildir.

PC koduyla başlayan modeller multimedya ve oyun için yani ikisi içinde iyi performans verirler, HD serisi hakkında bilgim yok hiç dinlemedim. Tabiki her kulaklığın üstün oldugu tür vardır.

Eminim forumdaki kullanan arkadaşlar buraya yorumlarını yazıp size yardımcı olacaklardır

quantizZ 90lv pure str blader...
Guild:NightMare
With 13 Lord Yarkan and 5 Shaitan Kills so far...
Server:Neptune
RedNeX

17 Temmuz 2008; 19:15:39 

Yanıt için teşekkürler Sinan Öz kardeşim ...
''Müzik türlerine göre hangi kulaklık seçilmeli'' diye açmış olduğum bir başlık daha var...
İnşallah bu konuda ürün kullanan, bilirkişi arkadaşların yönlendirici yanıtlarını bekliyorum...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> Sennhieser PC161 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme