DLP teknolojisi kullanılarak Alienware firması tarafından üretilen bu monitör tam tamına 2880 x 900 çözünürlükte. DLP teknolojisi ise standart lcd monitörlere göre bu monitörün tepki süresinin daha hızlı olduğu anlamına geliyor. 2008 yılının sonlarına doğru çıkacak olan monitörün şu an ise fiyatı belli değil. Artık birirsi alıp test yaparsa müthiş olur . ekranın insanın etrafını kaplıyor tarzı bir yapıda olmasıda çok hoş gerçekten , resmen oyunun filimlerin içinde hissedersiniz artık kendinizi. Birde kaç inç acaba bu monitör.
Bu monitörde cod 4 ü ve crysis i oynaması ne güzel olur
Evet sıradışı bir monitör, ancak benim sistemimde ondan az değil.
3 adet monitör bağlı, istersem dörtleyebilirim de.
ortada Viewsonic 22" ve sağ,sol açıkta da Inca 17" ler. Tam milli takımlık bir orta saha oldu. (Arda serbest oynuyor)
Bu "Surroundview" teknolojisini Asusun M2A-VM anakartına borçluyum. Onboard vga+dvi çıkışı ile beraber, isterseniz PCIex ekran kartı takarak 4 lü monitör kullanabiliyorsunuz. (ATI olmak zorunda, bende Sapphire 3450 var)
Toplamda; 1280+1680+1280=4240 pixellik bir uzunluğa ve 1024-1050 lik yüksekliğe sahip oluyorsunuz.
Ancak oyunlarda bunu kullanmak pek mümkün olmaz sanırım. Bundan böyle, ofisler için 32" veya üstü LCD kullanmaktansa, böyle 2li veya 3lü, 4lü kombinasyonlar daha kullanışlı oluyor.
işte resimler;
Bunda Excell-Acad-Mozilla çalışırken,
.................................................. Bunda da, Explore-HD Film-Mozilla çalışıyor.
................................................ Ara sıra 17" lerden birine bağladığım TVbox ile de TV izlediğim de oluyor.
Evet sıradışı bir monitör, ancak benim sistemimde ondan az değil.
3 adet monitör bağlı, istersem dörtleyebilirim de.
ortada Viewsonic 22" ve sağ,sol açıkta da Inca 17" ler. Tam milli takımlık bir orta saha oldu. (Arda serbest oynuyor)
Bu "Surroundview" teknolojisini Asusun M2A-VM anakartına borçluyum. Onboard vga+dvi çıkışı ile beraber, isterseniz PCIex ekran kartı takarak 4 lü monitör kullanabiliyorsunuz. (ATI olmak zorunda, bende Sapphire 3450 var)
Toplamda; 1280+1680+1280=4240 pixellik bir uzunluğa ve 1024-1050 lik yüksekliğe sahip oluyorsunuz.
Ancak oyunlarda bunu kullanmak pek mümkün olmaz sanırım. Bundan böyle, ofisler için 32" veya üstü LCD kullanmaktansa, böyle 2li veya 3lü, 4lü kombinasyonlar daha kullanışlı oluyor.
işte resimler;
Bunda Excell-Acad-Mozilla çalışırken,
.................................................. Bunda da, Explore-HD Film-Mozilla çalışıyor.
................................................ Ara sıra 17" lerden birine bağladığım TVbox ile de TV izlediğim de oluyor.
Arkadaşlar, bu klavyeye elim alışmış, wireless klavye aldım, kullanırken parmaklarım tuşlar üzerinde hep yanlış vurdu. Ben de eskisine döndüm rahatladım.
Aslında bu 3lü monitör oyun veya film için değil, ÇALIŞMAK için.
Anladiko?
selamlar
NOT: arX için yazıyorum;
" Evet sıradışı bir monitör, ancak benim sistemimde ondan az değil. "
cümlesinin sonundaki ŞEYTANİ GLÜMSEME, cümlenin tamamıyla ironi olduğunu belirtir, yoksa kimseyi EZMİŞ değilim. nı sana iade ederim. OK?