Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Foto M. Şeçimi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Foto M. Şeçimi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
S.T.A.L.K.E.R

4 Temmuz 2008; 18:08:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nikon d40
Pentax k100d super body
canon eos 350d

bu üç makinanın fiyatı gayet uygun geldi zaten butçe sınırlarım içerisinde ama almışken kullanan arkadaşlarında tavsiyesini almak istedim baya bir sürede kullanıcam o yüzden diyorum almışken birdaki sefere kadar idare etsin diyorum sizce hangisi beni uzun süre idare eder sık sık fotoğraf çekmeyiz anolog makinada artık iyice sapıttı 10yılı geçti canon iyi dayandı açıkcası ama değiştirme zamanıda geldi şimdi hangisi bide sizlere soram dedim

olayı bugiboy arkadaşlar tartışırken konuyada eklemek istedik alıntı olarak altta yervermiş kendisi sağolsun

öneri sayısı
pentax -2
canon -1
nikon -*

artık işi istatistiklere dökmeye başladım bakalım sonuç ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R -- 4 Temmuz 2008; 23:21:13 >
berat23

4 Temmuz 2008; 18:29:43 

k100d toplamda önde gibi.bunun yanında diğer makinelerin kendi aralarında üstün olduğu yanlar var .mesela d40 renkleriyle ,350d ise cmos sensörün verdiği iso avatajıyla öne çıkıyor.öte yandan d40 gövde af motoru olmadığı için lens seçiyor 350d de böyle bir durum yok.

k100d ise toz önleme sistemi ,bodyye entegre sr ile biraz daha önde gibi.son tercih k100d

Astra Kullanıcılarının Yeri
tuğra_

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 18:54:13 

K100d Super 11 Nokta AF ile de bir adım önde görünüyor

Galatasaray,,
Türkçemiz Yok Olmasın
Zamzung f400 "Bang&Olufsen ICEPower", Nokia 6100
....
dSLR Pek Yakında...
Eski nik: charismAslan
Sakarya Üniversitesi - FEF - Türk Dili ve Edebiyatı..
S.T.A.L.K.E.R

4 Temmuz 2008; 19:03:46 

teşekkürler arkadaşlar peki bu pentax ürünlerini nerede bulabilirim bildiğiniz bir yer varmı acaba
bugiboy

4 Temmuz 2008; 21:17:07 

canon 400d kullanıyorum. k100d yi seçmememin tek nedeni çekim sırasında ki sesin fazla olduğu yorumlarıydı, belirleyici olabilir diye belirtmek istedim.

:|: Canon EOS 400D :|: Canon EF-S 18-55mm IS :|: Canon EF 50mm 1.8 II :|: Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro :|:
S.T.A.L.K.E.R

4 Temmuz 2008; 22:50:09 

hmm bunu notlarım arasına ekliyeceğim tşk ederim birde pm attım bakarsan sevinirim

10_ur

4 Temmuz 2008; 23:08:15 

quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

K100d Super 11 Nokta AF ile de bir adım önde görünüyor

bu mükemmel bir avantaj
K100D öneririm

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
bugiboy

4 Temmuz 2008; 23:18:58 

quote:

Gönderen: S.T.A.L.K.E.R,

evet dslr olayında yeniyim

genelde dayımın analog f.m kullanırım canon nerden baksanız 10 yıl oldu makınayı alalı halende taş gibi çalışıyor ilk günkü lens kalite süper tabi film derdi var filme verdiğim para ya şimdiye kadar almıştım bi makina o yüzden dslr almaya karar verdim ama bu makinalarında birsürü ekstrası var okudukca bunalttı bende kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum özelliklerinden bahsetmesini istiyorum

sanırsam spot alıcam yada uygun bi yer bulucam kredi kartı taksitle alırım diyorum hem almışken en uygun fiyata en iyisini almak istiyorum aldıktan sonrada artık kullanma işindede antraman yaparım

ben canon olsun istiyorum ama pentax k100d super modelide gayet uygun fiyatlı spot dahada uygun bi fiyata bulunur diye düşünüyorum ama bahsettiniz sorun ciddi anlamda rahatsız edermi kafama takıldı

yani şuan tambir karmaşa içerisindeyim k100d s. şuan baya sıcak baktığım bir alet ama işte alınca tüh keşke biraz daha bekleseydim demek istemiyorum zaten özel günlerde ve tatile gidersek veya ufak geziler ozaman rahat rahat bol bol f. çekmek için alıyorum

yani siz beni anlamışsınızdır d-slr alıyım ileriye dönük olsun gibisindende düşünüyorum açıkcası diğer dijitallere pek sıcak bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiboy -- 4 Temmuz 2008; 23:19:33 >

:|: Canon EOS 400D :|: Canon EF-S 18-55mm IS :|: Canon EF 50mm 1.8 II :|: Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro :|:
bugiboy

4 Temmuz 2008; 23:48:38 

http://www.fotokritik.com/ekipmanlar/ buradan ilgilendiğiniz fotoğraf makinesi hakkında ki yorumları okuyabilir, çekilen fotoğrafları karşılaştırabilirsiniz.

k100d -> http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/Pentax/K100D

d40 -> http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/Nikon/D40

350d -> http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/Canon/EOS_350D_Digital_Rebel_XT

400d -> http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/Canon/EOS_400D_Digital_Rebel_XTi

S.T.A.L.K.E.R

4 Temmuz 2008; 23:55:39 

bugiboy teşekkürler hemen başlıyorum karşılatırmaya

yorumları baya okudum ve k100d için pekte olumsuz yorumlarda bulunulmamış diğer foto m. göre daha iyi bir tercih gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R -- 5 Temmuz 2008; 0:02:31 >
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Foto M. Şeçimi Sayfa: [1]
Buraya git: