Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1024/256Kbps internetim 1024/96Kbps olmuş...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> 1024/256Kbps internetim 1024/96Kbps olmuş... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Batuist

4 Temmuz 2008; 17:38:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

son zamanlar internet o kadar kötüleşti ki ttnet daha 1Mbit interneti bile doğru düzgün veremiyor.. Deminden beridir interneti test ediyorum bakıyorum upload hızında bir anormallik var.. sonra modemin sayfasından kontrol edince server'a 1024/96Kbps ile bağlandığını gördüm.. şimdiye kadar hiç böyle sorunlar yaşamıyordum.. Sözleşme yapıp her ay parası tıkır tıkır ödediğim hizmeti gereği gibi alamıyorum.. Birde utanmadan vdsl2 diye süper hızlı internet çıkardık diyorlar.. önce sen verdiğin hizmeti adam gibi ver!! şu saatten sonra kim inanır sana 32Mbit ile insanlara adam gibi internet hizmeti vereceğine anlaşmış değilim...

vdsl muhabbeti çıktı çıkalı şikayetler arttı... ttnetin yurt dışı çıkışlarını baltalamaması için youtube kendisinin kapattırmadığından da şüpheliyim.. Eminim sırf bu yüzden youtube nin kapanmasını sağlayan da kendileridir... Şu an açık olsa idi eminim durum daha da içler acısı olacaktı.. Bunu bildiklerinden böyle bir işi planlamış olabilirler.. yoksa neden sürekli girdiğimiz dns adresleri bir bir kullanılamaz hale gelsin. DNS adreslerini kapatmak gibi bir zorunlulukları yok ama yapıyorlar...

Her neyse herkes şikayet ederken benim internetimde çok şükür birşey yok diyordum piyango bana da vurdu.. Artık internet mi çile mi belli değil...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 4 Temmuz 2008; 17:40:14 >

FuLLTiMeHaCKeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 17:55:13 

Modeme reset at düzelir.

FullTimeNEt Dh Blog sayfam için tıklayın
Batuist

4 Temmuz 2008; 18:28:33 

quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Modeme reset at düzelir.

hayır reset attım ama düzelmedi....

Eh®imeN

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 18:29:31 

Düzelmesse, Müşteri hizmetleri ara bakalım ne diyecekler?

cod3nam3

4 Temmuz 2008; 18:34:47 

Modeminiz ADSL2+ Destekliyor muhtemelen o yüzden modeminizin ADSL ayarları kısmındaki ADSL2 ADSL2+ özelliklerini devre dışı bırakın mümkünse sadece G.DMT t1.413 acık kalsın modeminizdeki ayarları kaydedin tekrar başlatın modeminizi bakalım kaça kaç gözüküyor(1024.256) gözüküyor ise işlem tamam ama %50 si şimdi speedtest.ttnet.net.tr adresine girin ve hız testi yapın eğer 800 KBPS download ve 200 KBPS üstü upload değerleri görüyorsanız sorun hal çözülmüş demektir.Ama yok bunların altında bir değer görüyorsanız şayet hemen 4440375 arız kaydı açtırın.
NOT:hız testi yaparken bilgisayarınızdaki antivirüs,firewall,msn gibi minumum internet kullanan her programı kapatın windows update dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 4 Temmuz 2008; 18:35:03 >

Batuist

4 Temmuz 2008; 19:03:08 

Modemim ZyXEL P-661HW-D1 ve nasıl ADSL2+ özelliği kapatılır bilmiyorum.. Menüsünde öyle bir ayara da rastmaladım... ama şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamamıştım... download ne kadar 1024 olsada internet hızını etkiliyor... zaten teoride ki bir rakam...

genocider23

4 Temmuz 2008; 19:14:02 

Bende de aynı sorun 5 gündür sürekli arıyorum arıza kaydı alıyorlar fakat beceremedier birtürlü..

Batuist

4 Temmuz 2008; 19:19:35 

millete kampanyalarla dayıyorlar interneti ama altyapı çıkışlar girişler hep aynı... artık isyan bayraklarını kaldırmak üzereyiz... yatırım yapmaları şart... yada tellcoma yalvarıp hat döşettiricez...

genocider23

4 Temmuz 2008; 19:30:56 

quote:

Orjinalden alıntı: cod3nam3

Modeminiz ADSL2+ Destekliyor muhtemelen o yüzden modeminizin ADSL ayarları kısmındaki ADSL2 ADSL2+ özelliklerini devre dışı bırakın mümkünse sadece G.DMT t1.413 acık kalsın modeminizdeki ayarları kaydedin tekrar başlatın modeminizi bakalım kaça kaç gözüküyor(1024.256) gözüküyor ise işlem tamam ama %50 si şimdi speedtest.ttnet.net.tr adresine girin ve hız testi yapın eğer 800 KBPS download ve 200 KBPS üstü upload değerleri görüyorsanız sorun hal çözülmüş demektir.Ama yok bunların altında bir değer görüyorsanız şayet hemen 4440375 arız kaydı açtırın.
NOT:hız testi yaparken bilgisayarınızdaki antivirüs,firewall,msn gibi minumum internet kullanan her programı kapatın windows update dahil.

Sizin dediğinizi de denedim fakat modemim geek q31 adsl2 yi destekliyor diye biliyorum ama iptal ayarlarını bulamadım.Önceliği t1.413 yaptım oda fayda etmedi.Müşteri hizmetleride ilgilenemiyor koca bir saçmalık oldu.

DARKRUSE

4 Temmuz 2008; 21:35:13 

splitterdan modeme gelen kabloyu yenileyin ben böyle yaptım düzeldi benimde modemimde bi sorun yoktu durduk yere internet kesiliyor hız düşüyordu 2048/512 kbps hattım 1720/320 oluyordu sürekli

Why So Serious?

genocider23

5 Temmuz 2008; 0:12:31 

quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

splitterdan modeme gelen kabloyu yenileyin ben böyle yaptım düzeldi benimde modemimde bi sorun yoktu durduk yere internet kesiliyor hız düşüyordu 2048/512 kbps hattım 1720/320 oluyordu sürekli

İşin garibi Download da hiçbir sorun yok o 1024 gözüküyor upload değeri hep oynuyor ve nette kesilme gibi olay olmuyor hiç :Uploadın çok işime yaradığından değil ama bir hizmeti analaştığımız fiyatı alıp anlaştığımız bağlantıyı kullanamamak benim sinirlerimi bozuyor.İlginiz için teşekkür ederim.

BEETHOVEN

5 Temmuz 2008; 0:36:44 

uploadı boşver download daha önemli

Yıldız Teknik Üniversitesi
loveandpoison

5 Temmuz 2008; 10:00:25 

Kablo değiştirmeyi deneyin. Aynı şekilde geçen sene benim de internetim 128-160kbps arası gidip geliyordu (up) Telekom çağırdım adam splitter'a giriş olmadan ana hattı denedi 256, modeme gelen kablo ile denedi 128 aldı. Tekrar denedi bu sefer 92 almıştı sizin gibi. Sonra kablo değiştirdi ve 1024/256

South Park Bölümleri Rehberi
ArkandayIM

5 Temmuz 2008; 10:50:41 

sadece TTnet diyorum

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]