ya arkadaslar bunu heryere soruyorum hiçbiyerde bi acıklama yapamıyor.3250 yi yan ekran kullanmak istiyorum resimlerini buluyorum resmi siterlerde yan ekran olmus ama bi türlü hangi program kullanıyo onu bulamıyorum bi kez yardım istiyorum sizden lütfen
ya arkadaslar bunu heryere soruyorum hiçbiyerde bi acıklama yapamıyor.3250 yi yan ekran kullanmak istiyorum resimlerini buluyorum resmi siterlerde yan ekran olmus ama bi türlü hangi program kullanıyo onu bulamıyorum bi kez yardım istiyorum sizden lütfen
tam bir bilgim yok ama n95 te fln rotateme gibi programlarla ekranı yan çevirebiliyorsun.symbian OS 9.1 se işletim sistemi onları bi dene istersen
zaten aklımın almadıgı nokta orası rotateme ve landscape gibi programlar bi türlü işlevini görmüyo 3250 lerde ama bunu nası yapıyolar cok mrk ediyorum o yüzden
well if u own 3250.......then u should know tat there isnt any option in the settings............this feature was there in the pre-release versions..which is now removed
and secondly rotateme only works in n73 and n80........doesnt support e50,3250,5700 and other OS 9 phones yet
Burda eleman ayarlarda öyle bir seçeneğin olmadığını ( media izlerken ekranı yatay yapma seçeneği ) bu ayarın ilk tanıtılan 3250 lerde olduğun ve daha sonra kaldırıldığını söylüyor.
Diğer taraftan rotate me 'nin sadece N73 ve N80 de çalıştığını söylüyor ( o tarih itibariyle tabiki )
Gsm arenadan alıntı yapılan resim de 2006 3gsm kongresindeki 3250 tanıtım resmi yani yukarıda yazılanları doğrulayan bir resim. Tanıtımda böyle birşey varmış ancak piyasaya sürülen verisyonlarda yok.
Malasef istediğiniz şey mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scan -- 4 Temmuz 2008; 19:05:35 >
abicim cok tesekkür ederim orda yazanları tam anlıyamıyodum cok saol artık aramayı kesiyim.bölece umutlarımda bitmiş oldu.bende yeni yan ekran resimleri görünce heralde artık bunada uygun bişi cıkardılar diye düşündüm bide bu sitede buldugum için o resmi o yüzden buraya sordum tekrar saol acıklama yaptıgın için sanki niye kaldırırlarsa bide hala rotateme yok :S aslında benimkide ilk 3250 lerden galiba 2006 nın telefonu ama yinede yok püfff
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-im -- 4 Temmuz 2008; 19:09:25 >
Önemli değil burası yardımlaşma yeri zaten. 3250 güncel bir telefon olsaydı belki de bu özellik birileri tarafından şimdiye kadar çözülürdü ( eğer gerçekten gömülü olarak varsa tabiki) ama özellikle kamerdaki kırmızılık probleminden dolayı gözden çabuk düştü. Symbiana merakım var eğer bir yerlerde denk gelirsem yazarım buraya iyi akşamlar.
bende kırmızılık yok ama kamerada cok dikkatli bakmadım ama hiç rastlamadım kırmızılık olsun görmedim ya bi kızgınlıkla aldım keske n73 alsaymısım ama 3250 iyi telefon ses acısından filan cok sahane telefon sizede iyi aksamlar