Merhaba arkadaşlar YAMAHA RX-V350 bir anfim var ve jamo sub wooferım var kolon olarak megaworksun uydularını kullanıodum bugun media marktde Quadral QUINTAS 500 Hoparlör 650 ytl ye satılıyor nette baktım en düşük 850 ytl civarı kullananlar bilenler bana yardımcı olursanız cok sevirinim almayı düşünüyorum forumda baktım kımse pek bısı yazmamıs hakkında yardımcı olursanız cok tesekkurler ii gunler size
ben dün aldım quadral quantas 500 kipadan sadece frontalrı aldım 199 lira 5 lisi 300 liraydı büyük indirim yapmış kipa subwoofer da 174 liraydı kaçmıycak fırsat valla
Kipa'da 300YTL'ye satılan gerçekten QUADRAL Quintas 500 surround hoparlör seti ise inanılır gibi değil. Pure Acoustics Dream 77'nin altına inmiş fiyatı, daha 15 gün öncesine kadar en az 1,5 katı daha pahalıydı. Kapanın elinde kalır bu fiyata.
en son baktığımda 450 liraydı daha sonra 270 eindi 2 gün önce kipaya gittiğimde şaşırdım kaldım görevlilere teyit ettirdim 199 lira olduğunu söylediler bende düşünmeden çaktım quadralları junıor almayı düşünüyodum yoksa heralde junıorlardan daha iyidir bence tatminkar bi sesi var yüklenebiliyosun tizleride harika yalnız benim aldığım son paketti kipaları araştırırsanız bulabilirsiniz belki teknosada ki fiyatı 5 li olarak 800 ytl civarı şuan
bu arada dun gıttım medıamarkt da dınledım kolonları marantz bı anfıyle baya ii ler bassları felanda baya iyi eğer bu aralar bole sıstem almayı dusunenler varsa yakınlarında kipada varsa :) 350 ytl hemen alsınlar
Ben aynı anfi ile kullanıyorum Quadral Quintas 500 setinin ön hoparlörlerini.
Kipa'daki fiyatlara tek kelime ile "kaçırılmaz" diyorum. Yine de ben bugün alacak olsam, 260-280 YTL veririm sadece ön kule hoparlörlere. Sirkeci'de hoparlör satan mağazalarda da uygun fiyata bulabilirsiniz. Ama oralara gidip, size övülerek anlatılan bilinmeyen marka alıp gelmeyin :)
Zamanında Wharfedale 8.4 ile karşılaştırmak için dinlemiştim. Müzik için belli türlerde Wharfedale iyi olabilir, ancak sinema, oyun vb. için Quadral bence belirgin şekilde daha iyi ses veriyordu. Daha iyi derken, ses daha tok ve daha detaylı diyebilirim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
indirimden aldığım panasonic anfiye 500 lerden alırım dedim hazir istanbula da gelmişken ama internet sitelerinden baktiğim kadariyla istanbulda yerleri yok. goremedim de zaten.
Bu fırsati değerlendirsek iyi olacakti ama neyse artık kismet. Bize yine junior yolu gozukuyor gibi, hoş o anfiye en fazla o gider