ikiside hemen hemen aynı. Fakat benim anlamadığım iki kasadada ekran kartı zaten var. Siz tam olarak bu kasalar nedir bi yazsanız? eğer alacaksanız ona göre daha doğru cevaplar veririz.
Crysisi o kart oynatır fakat highte değilde mediumda keyifle oynatır.
Tabii, her şeyin aynı kalacağını düşünürsek. O 965'e güzel bir Core işlemci takılırsa her şey değişir. Ancak, umuyorum ki Intel markalı değildir o anakart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 4 Temmuz 2008; 16:33:49 >
Tabii, her şeyin aynı kalacağını düşünürsek. O 965'e güzel bir Core işlemci takılırsa her şey değişir. Tabii, umuyorum ki Intel markalı değildir o anakart.
Bu sistemler bu haliyle medium düzeyde crysis oynayabilirmi rahat? ve bu iki sistemden birine max 200 ytl harcayarak nasıl daha güzel bir oyun pcsi haline getirebiliriz?
amd daha iyi oynatır açıkçası. Arkadaşların intel deme sebebi ileride daha iyi işlemciler takabilirsiniz.
bu arada evet o ekran kartı ile crysis oynanır o kasa ilede oynanır medium yaparsınız. hatta fpsnin yarısını shadow öldürür onu kapatıp herşeyi oynarsınız. birde antialiasing açmayın.
fakat henuz sistemleri almadıysanız harcayacağınız parayı sistem tavsiyeleri bölümünde sabit konuda şu kadar param pulum var ne alayım? diye sorun derim.
amd daha iyi oynatır açıkçası. Arkadaşların intel deme sebebi ileride daha iyi işlemciler takabilirsiniz.
bu arada evet o ekran kartı ile crysis oynanır o kasa ilede oynanır medium yaparsınız. hatta fpsnin yarısını shadow öldürür onu kapatıp herşeyi oynarsınız. birde antialiasing açmayın.
fakat henuz sistemleri almadıysanız harcayacağınız parayı sistem tavsiyeleri bölümünde sabit konuda şu kadar param pulum var ne alayım? diye sorun derim.
Shadowu kapat highda bile oynanıyor. Hatta ben hiç kapatmayıp VeryHigh bile oynuyom. 20Fpsde yeter bana. Resim filan çekiyom etraftan gerçek gibi manzaralar . Bence AA aç. Açta bak ne oluyor. Süpriz olsun sana...