Giriş
4 Temmuz 2008; 16:05:07
Geçen hafta İstanbul dan İzmir e giderken Bursa çevre yolunda 2 tane bordo araç yaklaşık 500 metre önümde şeritler arasında slalom yapıyorlardı. Yol tamamen bomboştu ve araçlar limitlerinde kullanılıyorlardı. Neyse gaza basıp bunlara yetiştim, renault amblemli sedanlardan birinin fotosunu da çektim. 16 T plaka ve araçlar sanırım yol testindeydi. Resim çok net değil ama yükleyebilirsem yine de fikir verecektir. güncel symbol ile 2 senede 150.000 km yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bu yeni araçlar hb nin arkasına eklenmiş bir bagaj görünümünden çooook daha sofistike görünümlü olmuş. Gp-Linea evrimi gibi hatlar çok başarılı. Bence kesinlikle yeni bir best seller geliyor.
4 Temmuz 2008; 16:08:52
fotoğrafları yüklede bir bakalım görelim
_____________________________KulüPRenaulT
4 Temmuz 2008; 16:09:58
Resmide görsek te bizde yorum yapsak
4 Temmuz 2008; 16:38:39
e hadii
4 Temmuz 2008; 16:41:05
merakla bekliyoruz.
_____________________________ Neyse... Nerede kalmıştık?
4 Temmuz 2008; 16:41:37
imrendim
4 Temmuz 2008; 17:51:04
_____________________________ Kılıçla herşeyi yaparsın ama üstüne oturamazsın Talleyrand
4 Temmuz 2008; 17:55:26
işte geldim burdayım; yanlız pek ayrıntılı değil resim. En azından fikir olur.
4 Temmuz 2008; 17:58:21
hani resim??
_____________________________ Bir Tarafta Uşaklar Bir Tarafta Yumuşaklar Kulakları Çınlasın Nerede Eski Kuşaklar...
4 Temmuz 2008; 18:00:11
quote: Orjinalden alıntı: clio_TR hani resim?? Hocam resmin boyutu büyük geldi 641kb. forum 400 ü destekliyormuş..bir başka yol bulup halledeceğim
4 Temmuz 2008; 18:00:58
No photo no güven.
imageshack.us
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 4 Temmuz 2008; 18:01:37 >
_____________________________Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim. Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
4 Temmuz 2008; 18:01:34
quote: Orjinalden alıntı: hakatem quote: Orjinalden alıntı: clio_TR hani resim?? Hocam resmin boyutu büyük geldi 641kb. forum 400 ü destekliyormuş..bir başka yol bulup halledeceğim www.imageshack.us buraya upload edip linkini atabilirsin.
4 Temmuz 2008; 18:05:20
4 Temmuz 2008; 18:06:56
vay anasını sayın seyirciler süper miş
kapılar aynı cam kesimleride öyle
fakat aklıma takılan şey direksiyonu tutan el ne kadar temiz ve ojeli
arka farlar mersonun şuan satışta olan bi arabası varya ona benzemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 4 Temmuz 2008; 18:09:19 >
_____________________________ Bir Tarafta Uşaklar Bir Tarafta Yumuşaklar Kulakları Çınlasın Nerede Eski Kuşaklar...
4 Temmuz 2008; 18:07:46
tırnaklarınız ojelimi diye sorsam kızarmısınız?
4 Temmuz 2008; 18:08:01
_____________________________TOSHIBA X200-15K 3DMARK06 Score: 5869 default degerlerle
4 Temmuz 2008; 18:10:25
quote: Orjinalden alıntı: CYBORG00TR tırnaklarınız ojelimi diye sorsam kızarmısınız? Bence kaşlarını alıyo :P
mercedes'in bi modelinin stop lambasına benzettim (ne göz var)
sümbül çiçek açmış :)
resmi çeken arkadaşa tebrikler diyorum :)
4 Temmuz 2008; 18:11:15
quote: Orjinalden alıntı: CYBORG00TR tırnaklarınız ojelimi diye sorsam kızarmısınız? Abicim sana sorsalar kızmazmısın?
30 küsür yaşında adam olarak alındık tabii haliyle..
N95 8gb ile çektim onun detayı güneş yansımış herhal.
4 Temmuz 2008; 18:11:27
clio III sedan olabilir mi? sw den sonra?
4 Temmuz 2008; 18:13:33
quote: Orjinalden alıntı: extremeenvy quote: Orjinalden alıntı: CYBORG00TR tırnaklarınız ojelimi diye sorsam kızarmısınız? Bence kaşlarını alıyo :P mercedes'in bi modelinin stop lambasına benzettim (ne göz var) sümbül çiçek açmış :) resmi çeken arkadaşa tebrikler diyorum :) Bilader lafı uzatmayalım ; lafı uzatana mani olalım...
4 Temmuz 2008; 18:14:06
quote: Orjinalden alıntı: hakatem quote: Orjinalden alıntı: CYBORG00TR tırnaklarınız ojelimi diye sorsam kızarmısınız? Abicim sana sorsalar kızmazmısın? 30 küsür yaşında adam olarak alındık tabii haliyle.. N95 8gb ile çektim onun detayı güneş yansımış herhal. Hocam ne biliyim ben N95 ,ışık falan kusura kalma
4 Temmuz 2008; 18:19:25
quote: Orjinalden alıntı: hakatem Bilader lafı uzatmayalım ; lafı uzatana mani olalım... yahu niye alındınız bu kadar?
altı üstü takılalım dedik :)
4 Temmuz 2008; 18:30:35
tak bu resmi mi çektiniz? daha yakın veya daha güzel resim var mı yoksa?
4 Temmuz 2008; 18:44:39
Aslına bakarsanız bu resimden sonra 170 e kadar beraber uzadık, resimleri görmeden sağ elimle tahmini çektim. o Yüzden bir bu .
4 Temmuz 2008; 18:48:31
Yaw şu resme isim yazın.Yarın sabah arabam.com dünyada ilk kez diye başlık atıp resmi yayınlar.
4 Temmuz 2008; 18:59:48
fiorinodan sonra ikinci dh farkı
_____________________________ Neyse... Nerede kalmıştık?
4 Temmuz 2008; 19:15:50
Acaba ön konsol nasıl olmuş.ben onu merak ettim.kesin 2009 model olarak eylül gibi satışa sunulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 4 Temmuz 2008; 19:24:22 >
4 Temmuz 2008; 20:09:43
tüh ya keşke arkasına geçip çekseydiniz
4 Temmuz 2008; 20:33:22
biraz güvenliğini arttırsalar fena olmaz... çok ta satılıyor ülkemizde..... çok daha güvenli araclara biner vatandaşlarımız....
_____________________________www.xenonmercek.com
4 Temmuz 2008; 21:48:13
sanki arka cam ayni gibi valla bende arka stoplari merso nun bir modeline benzettim ayrica eski kia rio larida andiriyor arka stoplar ayrica lineada aklima geldi ayni siniftaki hyundai era sanirim daha begenilir olacak sanirim yani bir megane II gibi firtina estirecegini sanmam ama yinede bilinmez tabi
4 Temmuz 2008; 22:37:36
quote: Orjinalden alıntı: nebituran sanki arka cam ayni gibi valla bende arka stoplari merso nun bir modeline benzettim ayrica eski kia rio larida andiriyor arka stoplar ayrica lineada aklima geldi ayni siniftaki hyundai era sanirim daha begenilir olacak sanirim yani bir megane II gibi firtina estirecegini sanmam ama yinede bilinmez tabi era yeni kasa mi cikario ki?
bide dacia nin yeni arabasi gelecek mi turkiyeye? o da bu sinif gibi duruyo
_____________________________ Otomobil 100 yili askin suredir kullanilan bir ulasim aracidir. Hindistan inegi muamelesi yapip tapmaya gerek yoktur! Ucretsiz emlak ilani vermek icin tiklayin.
5 Temmuz 2008; 0:00:59
quote: Orjinalden alıntı: extremeenvy ... mercedes'in bi modelinin stop lambasına benzettim (ne göz var) ... resmi çeken arkadaşa tebrikler diyorum :) Aynısı.
edit: foto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisRenault -- 5 Temmuz 2008; 11:30:02 >
5 Temmuz 2008; 0:14:58
stoplar linea ve cerato gibi sanki ha bi de yeni c serisi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 5 Temmuz 2008; 0:15:16 >
5 Temmuz 2008; 0:42:42
bu resim yarın arabam.com da arabam.com farkıyla dünyada ilk mottosuyla yayınlamazlarsa neyim
Bu arada önü nasıldı aracın
_____________________________ ING Renault F1 Team
5 Temmuz 2008; 0:50:35
5 Temmuz 2008; 1:14:42
Linea tarzı bişey olmuş. Yanlız arka camın arkasına ilave edilen kelebek camı görünümü bozmuş bence;zira zaten arka camın ayrılan küçük kısmı pekâla kelebek işlevini görebilirdi. Gereksiz bir parça olmuş bence hem işlevsel hem de görsel olarak. Ama araç genel hatları itibariyle başarılı.
_____________________________Serhat ATAN ●๋:
Yollarda namım yayılacaksa, Gençliğim uğruna solacaksa, Ben razıyım öldükten sonra, Mezar taşıma Vtec yazılacaksa.
SATILIK Kumho 17" Lastik 175 TL SATILIK 01-06 Civic Cam Vizörü 125 TL
5 Temmuz 2008; 1:38:59
beğendim desem yalan olur ama; bir fotoğrafa bakıp da kesin yorum yapmak istemiyorum, yalnız gerçek olan şu ki; bu araba yine satış rakamlarını altüst eder :P
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir