Yahu bu ne rezilliktir, insan biraz saygı gösterir. Bu fotoyu ilk ve tek burada yayınladım. Bari bi kaynak gösterin insafsızlar.. arabam com. un habercilik anlayışı, arakçılıkmış demek.
bu ilk değil ki,o grubun gazetelerinden biri de daha önce bu forumdan bizim yazılarımızı alıp yayınlamışlardı,focusun 2.el karnesini değerlendirirken bu forumdan biri yapıyor ama bunu,o kesin..
Hürriyetin ekindeki tüm araba ile ilgili bilgiler sanki kendileri biliyormuş veya bilen biri tarafından aktarılmış gibi aynene noktası virgülüne dokunulmadan DH den alınıyor forumu onlarda takip edip arkadaşların emeğini mesaisini kes yapıştır yaparak kolay dan sayfa yapıp para kazanıyorlar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim çok iyi bildiğim kadarıyla bu araç mevcut sümbül ün "4. FAZI" evet tekrar ediyorum 4. FAZ üretimi...yani bir arabayı bu kadar çok makyajlayıp sonrada üst sınıfa hitap edecek deyip kakalamaya çalışanlara YUH diyorum...Tamam güzelleşmiş olabilir ama kasa nerdeyse 10 yıllık oldu, neden makyaj yerine tam bir yeni kasa yapmazlar...arabam.com haberindede dediği gibi CLİO II üzeine kurulu(CLİO III değil)...Fiat ın bariz şekilde B segment olan sadece upuzun ( bide önden ince) olan LİNEA yı C segment diye gagalamaya çalışması gibi, yahu arabanın içine bir oturdum tamamen G. PUNTO göğsü, sadece göstergeler farklı, G. PUNTO da benim bildiğim B segmentidir, GP uzatmışlar SONRA da millete C diyorlar...TÜRK tüketicisi YEMEZZZZZZ bu numaraları, artık bilinçlendik.....
benim çok iyi bildiğim kadarıyla bu araç mevcut sümbül ün "4. FAZI" evet tekrar ediyorum 4. FAZ üretimi...yani bir arabayı bu kadar çok makyajlayıp sonrada üst sınıfa hitap edecek deyip kakalamaya çalışanlara YUH diyorum...Tamam güzelleşmiş olabilir ama kasa nerdeyse 10 yıllık oldu, neden makyaj yerine tam bir yeni kasa yapmazlar...arabam.com haberindede dediği gibi CLİO II üzeine kurulu(CLİO III değil)...Fiat ın bariz şekilde B segment olan sadece upuzun ( bide önden ince) olan LİNEA yı C segment diye gagalamaya çalışması gibi, yahu arabanın içine bir oturdum tamamen G. PUNTO göğsü, sadece göstergeler farklı, G. PUNTO da benim bildiğim B segmentidir, GP uzatmışlar SONRA da millete C diyorlar...TÜRK tüketicisi YEMEZZZZZZ bu numaraları, artık bilinçlendik.....
4. faz zaten piyasadaki model.. Bu 5. faz o zaman Kasa bana da resimden değişmemiş gibi geldi. Bi C sütununa koca kelebek cam koymuşlar
Arabam.com un yaptığı ilk değil ki..Hatırlayanlar olur Fiat Fiorino da reklam çekimleri miartık tanıtım çekimleri mi ne vardı bi arkadaşımız çekmişti ve burada yayınlamıştı fotolarını ve arabam.com yine aynı ezikliği yapmıştı
bende istanbuldan izmire gderken bursada gördüm ama onlar karşıdan geliyordu. 3 tane bordo symbol. fotosunu çekemedm malesef. önden gördüğümde o lagunaya nolmuş böle dedim bi baktım ki laguna değil. lagunanın önünü andıryor sanki. belkide göz yanılması bilemem. ama fena değildi yani. bekleyip görecğz.
Anlaşılan boyutları aynı diil yani sandero boyutlarında sedan olacak.Dün sanderoya bindim kesinlikle clio 3 den büyük hacimli arka diz mesafesi clio 3 den büyük.Ve yeni konsolda gayet hoş olmuş.Sanırım symbol bunun sedanı çünkü kamuflajlı resimlerde ön çamurluk sinyaller sanderoyla aynı yerde ve aynı kıvrımda.
Şimdiki Symbol ilk çıktığında, tipine alışmak baya zaman almıştı. Fotodaki Symbol kesinlikle daha güzel. Muhtemelen satışa sunulduğunda iyi satış rakamları yakalayacaktır. Fotoğrafı çeken arkadaşa da tebrikler.
Bende büyümüş sandım ama son resimlerde ön cam ön kapı açıları aynı değişmemiş gibi.Eğer eski boyutlarda ise hayal kırıklığı.Ama arka tasarımı hoş olmuş.
Kapı panelleri değişmiş,ön arka değişmiş ama boyutlar aynı ön koltukların tipi bile şu an satılandan.Sürücülerin zor sığdıkları görüntüsü tavanın yükselmediğini gösteriyo belki jantlar 15 olmuştur.Kapı kolları sanderoyla aynı.
Edit:yeni symbol resimleri H-WALKER kullanıcısındandır.
bu resmi burdan alıp kaynak yapan kişiyi yazmayıp haber yapan serefsiz dir başka hiç bişey denmez!!!!! Aslında söylenir ama burda olmaz ayıp be 4200 kişi bakmış habere bu kadar kişi reklamlarada baktı parayı kazanan kım onlar ayıp be gırtlağınızdan geçmez inş. o paralr
fotoları çeken haysiyetsiz bu başlığı okuyordur kesin o yüzden ona burdan sövelim biraz adamın azcık kişiliği olsa burdan foto hırsızlığı yapmazdı.. fotoların altına nerden alıntı yaptığını yazmayacak kadar düşünme yeteneklerini kaybetmişler anlaşılan..
İşin garip tarafınıda yayınlayalım. Ne gariplikse Donanımhaber forumlarında Otomobil kategorisinde yayınlanmış bu fotoğraflar hiçbir kaynak belirtilmeden başka sitelerde hatta özel sitelerde yayınlanıyor. Bunu yapanda büyük bir kuruluş. Yazdığım hiçbir yoruma onay bile verilmiyor. Madem sen telifini ödedin fotoğrafların neden bilgsinide vermiyorsun kalkıp haklıysan bile haksız duruma düşüyorsun. Sıkıyosa onayla yorumların hepsini..
Türkiye'nin en çok satan otomobili Renault Symbol tepeden tırnağa yenilendi.
Otomobilin ilk tanıtımı yarın başlayacak olan Moskova Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek, eylül ortasında ise satışa çıkacak...
Boyu 4.26 metreye ulaşan aracın yüksekliği ise 1.43 m. Eskiye göre daha çekici görünüme kavuşan aracın dört farklı motor seçeneği bulunuyor. Otomatik şanzuman seçeneğine de kavuşan yeni Symbol'ün 1.4 litre hacmindeki Energy kodlu benzinli motoru 98 beygir güç üretiyor. Aynı motorun diğer seçeneği ise 75 beygir gücünde.
Yeni Symbol'un 1.5 litre gücündeki dizel motoru ise iki farklı seçenekte 65 beygir veya 80 beygir güç üretiyor
bu linkte sayfanın altında yeni symbol ün iç resimleri,bütün resimleri var.Clio 2 hb in son konsolu biraz makyajlanarak konulmuş.Sessizlik ,direksiyon,süspansiyon yol tutuş iyileştirilmiş.Yani symbol de clio 2 hb in son alttakım,izolasyon,amortisör,yay grubu direksiyon kutusu kullanılmış.Birde yeni symbol de 1.2 16v motor kullanılmaya başlamış ağırlıkta hb den daha az olduğundan tüketim de düşmüş..