Bilgisayarıma bir çeşit virüs bulaştı virüs hakkında bilgidiklerim aşağıdaki resimle sınırlı bilgisayarımda avast yüklü virüsü buluyor siliyorum ama zıkım günde 50 milyon kere tekrar tekrar nerden gelisyosa aynı şekilde karşıma çıkıyo 5dk da bir 15-20 tane virüs siliyorum bu virüsten nasıl kurtulabilirim ilgilenenlerle şimdiden teşekkür ederim.
Suerkli geriye geldigine gore bunun ardinda calisan asil virus var. http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir kayit dosyasi gonder orada neyin ne oldugu ortaya cikar
Bir iki yeni bilgi edindim Virüsü silmeyince bilgisyarı donduruyor Virüslerim Hepsi C:\Documents and Settings deki oturuma özel klasörde bi de SuperAntiSpyware denedim bi işe yaramadı malesef
Eminim herkes farklı farklı virus programları önerecektir bu sorun için fakat.. şu anda viruslere karşı en güncel veritabanının nod32 sağlamakta. Nod32 ile denemeni tavsiye ederim. Eğer yine olmazsa , ve yedeklerin de varsa bi yerde, bas formatı gitsin.
ta kendisi nod32 yükledim tarattım 3 tane bu virüsten buldu şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyo ilgilenenlere teşekkürlerimi püskürtüyorum
ayrıca rootla ilgili internetten kendiliğinden gelen birkaç tane virüs buldu onlarında bağlantılarınımı kesti nettiyse artık program onlardanda kurtuldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ommuay -- 4 Temmuz 2008; 21:09:39 >