Sony Ericsson bi cep telefonum var ve kapağı bozuldu bundan dolayıda kamerası çalışmıyor ve 2 senelik garanti süresi doldu.Servise götürmem lazım bu problem için ama nereye götüreceğim bilmiyorum.Bursa Sony Ericsson telefonlarıyla ilgilenen bi servis biliyor musun?Yazarsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green-White -- 4 Temmuz 2008; 14:57:43 >
kör cehalet çirkefleştirir insanları suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek bir cevabım var lakin lafa bakarım laf mı diye.bir de söyleyene bakarım adammı diye..
yetkılı servıs degıl ama garantı suresı dolmus s700i telefonumu unlu caddedekı ıskenderın arasında bı telefoncu var adam ısını ıyı yapıyor ve ac gozlu degıl sımdıye kadar hep ona goturdum w900ünde bıtsın onuda oraya verıcem adam makul fıyatlar ıstıyor
telpanın gelen olarak kötü olduğu söyleniyo.bide telefonu bi yere götürdüm yaparız 60 ylt dedi başka yer yapamayız çok hsaar var dedi kritik durumda galiba telefon o yüzden iyi bi yere götürmek istiyorum.w810 da kopıcam yoksa.aşıktım bu tele ya.böyle var mı kişisel olarak önerebileceğiniz bi yer
hocam galiba uluyol üzerinde bi yetkili servis var oraya bi bak derim ama tam olarak bilmiorum uzun zamandır pek uğramıyorum o taraflara ama bi soruştur istersen orada wardı bildiğim kadarıyla