valla gittim gördüm adam kutusundan çıkardı bilmiyorm 750 idi peşin alacağımı söyledim eğer bugün alırsan 650ye yaparım ama yarn alırsan gene 750 olur dedi
Klasik düzmecelerden gibi geldi bana Bugün olabiliyorsa yarın niye olamasın. Amaç seni gaza getirip fırsat elimden kaçmasın diye acele ettirip yutturmak. Gelmeyin oyuna beyler
Klasik düzmecelerden gibi geldi bana Bugün olabiliyorsa yarın niye olamasın. Amaç seni gaza getirip fırsat elimden kaçmasın diye acele ettirip yutturmak. Gelmeyin oyuna beyler
arkadaşa katılıorum tabi adam güvendiğin biriyse ona birşey diyemem ama doğubankta ise çakma olma ihtimali var ikinci el olma ihtimali var tabi sen genede düşün fiyat çok cazip
evet arkadaşlar sahibinden.com da da bu fiyata 1 ay kullanılmış(ortalama) iPhone lar satılıyo..sizce alınabilir mi?birde Türkiyeye gelicek olan iPhone larda 8 GB ya da 16 GB de ilk nesil gibi metal kapak seçeneği var mı? not: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 4 Temmuz 2008; 15:48:52 >
bende birinci nesil almayı dusunuodum ama fıyatlar 750 liradan birden 850-900 fırladı o kadar para vermısken ustune 100-200 daha koyup ıkıncı nesıl garantılı almak daha mantıklı geldı bana
peki sahibinden.com da satılan iPhone lar hakkında ne düşünüyosunuz..arkadaşın da dediği gibi 650 ytl civarı yaklaşık 1 ay kullanılmış iPhone lar satılmakta..alınabilir mi sizce..çünkü gelicek iPhone lar( 8 GB için)1000 ytl civarı gözüküyo..
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist_ipod
Türkiyeye gelicek olan iPhone larda 8 GB ya da 16 GB de ilk nesil gibi metal kapak seçeneği var mı?
Dediğiniz seçenek Amerika'da bile yok...Artık iPhone'lar metal kapağa dönüş yapmaz...Gelecek nesillerde plastik olur...
valla alırken dikkat etmek lazım yinede...ben sahibinden comda birisiyle görüştüm adam iki bozuk iphone dan bitane sağlam yapıp satıyomuş yani imei sine fln özelliklerine iyi bakmak lazım...
hocam al fakat dikkatli ol malum cihazda sıfır dahi olsa arıza vs olabilir.birisi almıştır.bozuk falan çıkıp adama iade etmiştir.o da sana uygun fiyattan verip maldan kurtulmak istiyor olabilir.adam kabul ederse bir miktarını bir iki gün sonra vermeyi söyle.bir hile varsa olmaz der.