Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NoNiCK_

4 Temmuz 2008; 14:33:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar,

Benim kullandıgım internet sınırlı 4gb - 1024Hız fakat ben Sınırsıza geçmek istiyorum. Bugün müracat etsem internetin Sınırsız olması bi sonraki aya mı kayıyor yoksa müracat ettikten sonra hemen başlıyor mu?

http://www.e-sinif.net
Ögrencilerin Bulusma Noktası
aczimendi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 14:39:48 

direkt sınırsıza geçiyorsun,bekleme yok down yapmaya başla

NoNiCK_

4 Temmuz 2008; 14:54:52 

Bilgilendirdigin için Teşekkürler.

RomanticaL

4 Temmuz 2008; 16:45:15 

Bence bu kadar aceleci olma ben aybaşında geçer diye biliyorum

Insanları ne kadar düşünürsen düşün,onların seni o kadar düşükmediklerini öğrendim..
Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 17:06:52 

Aynı günün gecesinde resmen geçiş yaparsınız.

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
PhobosX

4 Temmuz 2008; 17:29:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Aynı günün gecesinde resmen geçiş yaparsınız.

Daha ileri bir zamana kayma ihtimali var mıdır ?

NoNiCK_

5 Temmuz 2008; 16:59:11 

tam net bilgisi olan varmı ?

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 17:11:33 

Aynı gün içinde değişiklik gerçekleşiyor.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak telefondan tarife değişikliğini yapabilirsiniz.

The club of Walkman phones
Darkwinter

5 Temmuz 2008; 17:15:15 

Bu olayı iki kere yaşadım; ikisinde de ben zararlı Telekom kârlı çıktı. Şöyle açıklayayım; faturalarınız ay başında kesilmekte, eğer ay içinde fatura kesildikten sonra tarife değişikliği yaparsanız, tarifenizin ücreti + kıst ücreti ödersiniz. Kıst ücretinden kasıt; ayın 15 inde tarife değişikliği yaptığınızı varsayalım, 15 günlük süreçte yani faturanız kesilinceye kadar olan süreçte indirdikleriniz, kıst ücreti adı altında faturanıza yansıtılır. Yanılmıyorsam her 1 GB başına 10 YTL olarak ücretlendiriliyordu. Kota aşım ücreti gibi düşünün.. O yüzden tarife değişikliğinizi mutlaka ayın son gününde gerçekleştirmeniz gerekmekte.. Tecrübeyle sabittir..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

LastStand

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 18:00:59 

quote:

Orjinalden alıntı: NoNiCK_

Merhabalar,

Benim kullandıgım internet sınırlı 4gb - 1024Hız fakat ben Sınırsıza geçmek istiyorum. Bugün müracat etsem internetin Sınırsız olması bi sonraki aya mı kayıyor yoksa müracat ettikten sonra hemen başlıyor mu?

Sakın sınırsıza geçtiğin gün hemen download etmeye başlama çünkü sınırsıza geçtikten sonra aynı ay içerisindeki kota aşım miktarını ödetiyor telekom. Bu yüzden bir dahaki aya sınırsız downloada başla

ρяєραяє fσя υηfσяєѕєєη cσηѕєqυєηcєs...

21.11.08!!!
cMbRs

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 18:09:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Bu olayı iki kere yaşadım; ikisinde de ben zararlı Telekom kârlı çıktı. Şöyle açıklayayım; faturalarınız ay başında kesilmekte, eğer ay içinde fatura kesildikten sonra tarife değişikliği yaparsanız, tarifenizin ücreti + kıst ücreti ödersiniz. Kıst ücretinden kasıt; ayın 15 inde tarife değişikliği yaptığınızı varsayalım, 15 günlük süreçte yani faturanız kesilinceye kadar olan süreçte indirdikleriniz, kıst ücreti adı altında faturanıza yansıtılır. Yanılmıyorsam her 1 GB başına 10 YTL olarak ücretlendiriliyordu. Kota aşım ücreti gibi düşünün.. O yüzden tarife değişikliğinizi mutlaka ayın son gününde gerçekleştirmeniz gerekmekte.. Tecrübeyle sabittir..

Bende sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.. Yarın geçersem sınırsıza bana bir zararı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 5 Temmuz 2008; 18:20:28 >

Darkwinter

5 Temmuz 2008; 18:27:06 

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Bende sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.. Yarın geçersem sınırsıza bana bir zararı olur mu?

Ayın son günü geçmenizde fayda var. 31 Temmuz perşembe günü geçebilirsiniz. Ve download etmeye aynı günün sonuna doğru başlayabilirsiniz. (Kota güncellemeleri 12 saat gecikme ile gerçekleştiği için..)

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

cMbRs

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 18:42:23 

Yarın geçersem ekstradan ücret mi öderim yani .. ama daha bu ay faturalanmamıştır yinede sorun olur mu ??

Psikotrex

5 Temmuz 2008; 22:37:08 

bn geçtiğim gün indirmeye basladım sorun olmadı ..

Sony Playstation 3 - Gta4 - Mgs 4 - Bad Company - Oblivion Goty - Vırtua Fighter - Heavenly Sword CoD 4 [/link]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme Sayfa: [1]
Buraya git: