Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

NoNiCK_ -> Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 14:33:02)

Merhabalar,

Benim kullandıgım internet sınırlı 4gb - 1024Hız fakat ben Sınırsıza geçmek istiyorum. Bugün müracat etsem internetin Sınırsız olması bi sonraki aya mı kayıyor yoksa müracat ettikten sonra hemen başlıyor mu?

aczimendi -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 14:39:48)

direkt sınırsıza geçiyorsun,bekleme yok down yapmaya başla

NoNiCK_ -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 14:54:52)

Bilgilendirdigin için Teşekkürler.

RomanticaL -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 16:45:15)

Bence bu kadar aceleci olma ben aybaşında geçer diye biliyorum

Shadow_Shooter -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 17:06:52)

Aynı günün gecesinde resmen geçiş yaparsınız.

PhobosX -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (4 Temmuz 2008; 17:29:38)

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Aynı günün gecesinde resmen geçiş yaparsınız.

Daha ileri bir zamana kayma ihtimali var mıdır ?

NoNiCK_ -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 16:59:11)

tam net bilgisi olan varmı ?

yuemrek -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 17:11:33)

Aynı gün içinde değişiklik gerçekleşiyor.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak telefondan tarife değişikliğini yapabilirsiniz.

Darkwinter -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 17:15:15)

Bu olayı iki kere yaşadım; ikisinde de ben zararlı Telekom kârlı çıktı. Şöyle açıklayayım; faturalarınız ay başında kesilmekte, eğer ay içinde fatura kesildikten sonra tarife değişikliği yaparsanız, tarifenizin ücreti + kıst ücreti ödersiniz. Kıst ücretinden kasıt; ayın 15 inde tarife değişikliği yaptığınızı varsayalım, 15 günlük süreçte yani faturanız kesilinceye kadar olan süreçte indirdikleriniz, kıst ücreti adı altında faturanıza yansıtılır. Yanılmıyorsam her 1 GB başına 10 YTL olarak ücretlendiriliyordu. Kota aşım ücreti gibi düşünün.. O yüzden tarife değişikliğinizi mutlaka ayın son gününde gerçekleştirmeniz gerekmekte.. Tecrübeyle sabittir.. [:'(]

LastStand -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 18:00:59)

quote:

Orjinalden alıntı: NoNiCK_

Merhabalar,

Benim kullandıgım internet sınırlı 4gb - 1024Hız fakat ben Sınırsıza geçmek istiyorum. Bugün müracat etsem internetin Sınırsız olması bi sonraki aya mı kayıyor yoksa müracat ettikten sonra hemen başlıyor mu?

Sakın sınırsıza geçtiğin gün hemen download etmeye başlama çünkü sınırsıza geçtikten sonra aynı ay içerisindeki kota aşım miktarını [:'(]ödetiyor telekom. Bu yüzden bir dahaki aya sınırsız downloada başla

cMbRs -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 18:09:24)

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Bu olayı iki kere yaşadım; ikisinde de ben zararlı Telekom kârlı çıktı. Şöyle açıklayayım; faturalarınız ay başında kesilmekte, eğer ay içinde fatura kesildikten sonra tarife değişikliği yaparsanız, tarifenizin ücreti + kıst ücreti ödersiniz. Kıst ücretinden kasıt; ayın 15 inde tarife değişikliği yaptığınızı varsayalım, 15 günlük süreçte yani faturanız kesilinceye kadar olan süreçte indirdikleriniz, kıst ücreti adı altında faturanıza yansıtılır. Yanılmıyorsam her 1 GB başına 10 YTL olarak ücretlendiriliyordu. Kota aşım ücreti gibi düşünün.. O yüzden tarife değişikliğinizi mutlaka ayın son gününde gerçekleştirmeniz gerekmekte.. Tecrübeyle sabittir.. [:'(]

Bende sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.. Yarın geçersem sınırsıza bana bir zararı olur mu?

Darkwinter -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 18:27:06)

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Bende sınırsıza geçmeyi düşünüyorum.. Yarın geçersem sınırsıza bana bir zararı olur mu?

Ayın son günü geçmenizde fayda var. 31 Temmuz perşembe günü geçebilirsiniz. Ve download etmeye aynı günün sonuna doğru başlayabilirsiniz. (Kota güncellemeleri 12 saat gecikme ile gerçekleştiği için..)

cMbRs -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 18:42:23)

Yarın geçersem ekstradan ücret mi öderim yani .. ama daha bu ay faturalanmamıştır yinede sorun olur mu ??

Psikotrex -> Cevap: Sınırlı interneti Sınırsıza Geçirme (5 Temmuz 2008; 22:37:08)

bn geçtiğim gün indirmeye basladım sorun olmadı ..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375