Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVEA HAT İPTAL TALEBİM VE KAZANCIM !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> AVEA HAT İPTAL TALEBİM VE KAZANCIM ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Vodafone TR

4 Temmuz 2008; 14:30:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

04.07.2008 tarihi 14.05 saati itibari ile avea hattım vardı 9 aylık

önceden 2 ay öncesinden hattımdaki tüm kontorleri kullanmış ve 0 a indirmişti hat iptal edeceğim diye

bugün telefon açtım avea müşteri hizmetlerine hat iptali için aradım dedim

işte güvenlik aşamasından geçirdi bi bey beni ve özel bir sebebi yoksa nedenini öğrenebilirmiyiyim dedi

bende vodafone faturalı hat kullanıyorum dedim o yüzden fazladan hat kullanmak istmeiyorum dedim

peki dedi size bir teklifim olacak dedi faturasız avea hattınız ile ilgili

dinliyorum dedim

size dedi 1 ay boyunca kullanabileceğiniz 500 sms her yöne yada 5000 sms şebeke için sms hakkı versek ama bu dedi 39 kontör karşılığı değil tamamen ücretsiz olacak size özel dedi bu konuda ne düşünürsünüz dedi

olabilir dedim

işlemleri yapıyorum dedi beni bekletti 5 dakka hatta sonra tekrar alo dedi işlemleri yapıyorum dedi sormak isteidğiniz bi şry varmı dedi bende bu yapacağınız işlem dedim tahüttlü mü dedim yani benim size karşı bir yükümlüğüm olacakmı dedim yok hayır dedi merak etmeyin dedi

çünkü dedim bu tarz bi teklifte bulundunuz ama krşılıksız dedim ister istemez sormak istedim sonrasında tarafınızdan mağdur edilmek istmeiyorum dedim yok merak etmeyin dedi

ve işlemlerinizi tamamladım dedi

size onay sms i gelecek dedi

bende teşekkür ederim dedim bu tarz bir teklifte bulunduğunuz gerçekten abonenize gereken önemi veriyorsunuz bu teklifi yaptığınıza göre dedim

teşekkürler dedim ve kapattım

akabinde onay msj geldi, 500 sms her yöne ücretsiz sms hakkı kazandınız dedi

ve norlamde bu işlemleri yaparken hattımda 0 kontör vardı bi baktım 1 kontör de hediye etmişler

wallah sevindim avea hattımı iptal etmemeye karar verdim 7 ydan aya yüklerim bi kontör ama genede açık tutarım

memnun kaldım aveanın bu tutumundan

tebrikler avea

ilk defa gözüme girdi avea böyle yaparak

! A Good Kiss !
nebuzaradan

4 Temmuz 2008; 14:38:23 

Müşteriyi elinde tutmak için uygulanan güzel bir yöntem. Avea'yı ne kadar eleştirsek de bu eleştirilerin çoğu kapsama alanıyla ilgili. Müşteri hizmetleri iyi çalışıyor anlaşılan

sevimlican

4 Temmuz 2008; 14:43:13 

arkadaşlar ne derseniz deyin AVEA yeni abone kazanmakta feci şekilde zorlanıyor şu an ve ESKİ ABONELERİNİ KAYBETMEMEK içinde elinden geleni yapıyor..Bu işten karlı çıkan mevcut aboneler

KARAKARTAL 1903
KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 15:01:52 

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

arkadaşlar ne derseniz deyin AVEA yeni abone kazanmakta feci şekilde zorlanıyor şu an ve ESKİ ABONELERİNİ KAYBETMEMEK içinde elinden geleni yapıyor..Bu işten karlı çıkan mevcut aboneler

Nasıl zorlanıyor. O SMSler sayesinde 10.500.000 aboneye ulaştı.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
piri.reis

4 Temmuz 2008; 15:30:38 

seni 39 kontöre kandırmışlar.

bana kapattırmamam için 75 normal kontör verdiler. yüklenen kontörü hemen transfer ederek sattım.

cep-saat
sevimlican

4 Temmuz 2008; 16:01:13 

10.5000 abone sayısı iyi bir rakam mı sana göre vodafone olmuş 17.000 turkcell 35.i geçmiş????????

KARAKARTAL 1903
çok geç

4 Temmuz 2008; 16:06:15 

sadece bir seferlik mi 500 sms verdiler yoksa
bir kaç ay verecekler mi?

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 16:23:18 

quote:

10.5000 abone sayısı iyi bir rakam mı sana göre vodafone olmuş 17.000 turkcell 35.i geçmiş????????

Tanıdığım herkes AVEA kullanıyor. Vodafone olanlar çok az. VOdafone'lularda AVEA ile geçinip gidiyorlar. Aktif kullanan yok Vodafone'u. Telsim zamanından kalanlar onlarda. Numaram değişmesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 4 Temmuz 2008; 16:23:20 >

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
bungee20

4 Temmuz 2008; 17:21:26 

Numara taşınabilirliğinin uygulandığı günün ilk dakikalarında turkcell müşteri hizmetlerini arayarak hattımı turkcell'e geçiricem. Avea müşteri hizmetleri artık kalan abonelerine "Başka söyleyeceğin bir şey var mı?" diye hitap eder. Boşuna umutlanıyorlar numara taşınabilirliğine. Tek tük geçen olur belki.

Vodafone TR

4 Temmuz 2008; 17:31:55 

Kesinlikle katılıyorum

vodafone ve avea sanıyorki numara taşınabilirliği ca hepsi bize koşacak ZAVALLILAR İnana dursunlar

eğer turkcell bu indirimlerle devam ederse kimse çıkmaz turkcellden ancak tek tük kişi geçer

aynı sms kampanyası 39 kontöre 500 sms vodafonede olsa çok büyük talep görürü bence vodafone

çünkü telsimken 14 bin abonesi vardı şimdi 17 bin abone oldu ortada hiç bi şey yokken sırf marka merakı değişim merakı cezbetti

olsa süperrrr olur gerçekten çok büyük ilgi görür vodafone sms paketi ile

! A Good Kiss !
sevimlican

4 Temmuz 2008; 18:25:48 

vodafone tr yanılıyorsun vodafone telsimi aldığında abone sayısı 12 milyondu 14 değil...

KARAKARTAL 1903
Vodafone TR

4 Temmuz 2008; 18:39:15 

quote:

vodafone tr yanılıyorsun vodafone telsimi aldığında abone sayısı 12 milyondu 14 değil...

teşekkürler düzelttiğin için yani düşünün 12milyon aboneden 17 milyon aboneye çok büyük bir gelişim hemde ortada hiç bi şey yokken

bakalım neler olacak numara taşınabilirliği ile vodafone uyku ile uyanıklık arasında devam ediyot şuan ıfak ufak dirilir gibi ama bakalım ne olacak

! A Good Kiss !
ckm

4 Temmuz 2008; 18:43:16 

Numara taşınması gelsin iki avea hat kullanıyoruz ikisinide ya turkcell ya da vodafone a geçireceğim şehrin ortasında avea yı aradım açık olan telefona ulaşılamıyor.Hadi şebekeler kalabalık bari arayanıbili ücretsiz yap şebeke yüzünden ulaşamayanları öğrenelim.

HePsİ1LeŞmE

4 Temmuz 2008; 20:12:43 

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Numara taşınması gelsin iki avea hat kullanıyoruz ikisinide ya turkcell ya da vodafone a geçireceğim şehrin ortasında avea yı aradım açık olan telefona ulaşılamıyor.Hadi şebekeler kalabalık bari arayanıbili ücretsiz yap şebeke yüzünden ulaşamayanları öğrenelim.

nerdeee arayanıbil 'ücretli yaptılar sms kampanyasını çıkarttlar sonra zaten bi bildikleri vardır ki ücretli yaptılar
durumu avea merkeze ilettin mi peki?iletrsen inan gereğini yapacaklardır....

((((¯`�._.�GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi�._.�´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2