Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ.yokmu elektronikçi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ.yokmu elektronikçi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
losthell

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 14:13:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar resimde görterdiğim gibi o uçtaki 3 şerit koptu filmde. Bu film logitecte yokmuş aradım sordum bulamazsınız dedi eleman bana. Mecbur yaptırmak durumundayım. Bunu nereye nasıl yaptırabilirim. Lehim atırılırmı duz filme yoksa baştan yapılmasımı lazım aynısının?

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
skoylu

4 Temmuz 2008; 14:41:44 

Yepılabilecek en uygun çözüm, tek bir teli, ince ve iyisinden bir tek teli, her iki uçtaki lehimli yerlere, ince uçlu, tercihan ısı ayarlı bir havya ile lehimleyip boydan boya japon yapıştırıcı ile şeride rapt etmektir..

Ama;

Lehimlerken şeride zarar verebilir, uca lehim yığılmasına neden olup teması kesebilirsiniz.
Japon sürüyorum derken, her yere bulaştırıp berbat edebilirsiniz.

Japon yerine, kaliteli bir yapışkan bant kullanmakta mümkündür ama, öyle kaliteli bantları köşedeki kırtasiyeciden bulamazsınız..

Mümkünse, filmi komple edinmeyi deneyin. Eğer son çareyse bu yola başvurun..

Daha kötü ama en "en son" çare ise, bir tane UDMA66 kablosu bulup, her iki tarafa lehimle tutturarak şeridi olduğu gibi devre dışı bırakmak olabilir..

berat23

4 Temmuz 2008; 15:33:15 

iletken kalem veya boya ile boyarsanız olur.

Astra Kullanıcılarının Yeri
losthell

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 17:57:28 

Sımdı avcılardaki tum elektronikçileri dolaştım hepsi imkansız dedi özellikle yırtıIan yolların hepsi saç teli kadar ınce oIdugu ıcın 0 fım gerektıgını soIedıIer bende bıraktım ugrasmayı zaten basmayan tusIarda c0k fazIa artık yenı aImak farz 0Idu.

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
samed2005

5 Temmuz 2008; 2:51:35 

Hocam çok yazık olmuş çok güzel bi aletmiş bu g15

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ.yokmu elektronikçi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lost: Via Domus video inceleme
Sevilen dizinin kahramanlarıyla maceraya hazır mısınız?
HIS HD3870 ICEQ3 Turbo@980MHz
HISin hız aşırtılmış olarak gelen HD3870inin sınırlarını zorluyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar