Arkadaşlar resimde görterdiğim gibi o uçtaki 3 şerit koptu filmde. Bu film logitecte yokmuş aradım sordum bulamazsınız dedi eleman bana. Mecbur yaptırmak durumundayım. Bunu nereye nasıl yaptırabilirim. Lehim atırılırmı duz filme yoksa baştan yapılmasımı lazım aynısının?
Yepılabilecek en uygun çözüm, tek bir teli, ince ve iyisinden bir tek teli, her iki uçtaki lehimli yerlere, ince uçlu, tercihan ısı ayarlı bir havya ile lehimleyip boydan boya japon yapıştırıcı ile şeride rapt etmektir..
Ama;
Lehimlerken şeride zarar verebilir, uca lehim yığılmasına neden olup teması kesebilirsiniz. Japon sürüyorum derken, her yere bulaştırıp berbat edebilirsiniz.
Japon yerine, kaliteli bir yapışkan bant kullanmakta mümkündür ama, öyle kaliteli bantları köşedeki kırtasiyeciden bulamazsınız..
Mümkünse, filmi komple edinmeyi deneyin. Eğer son çareyse bu yola başvurun..
Daha kötü ama en "en son" çare ise, bir tane UDMA66 kablosu bulup, her iki tarafa lehimle tutturarak şeridi olduğu gibi devre dışı bırakmak olabilir..
Sımdı avcılardaki tum elektronikçileri dolaştım hepsi imkansız dedi özellikle yırtıIan yolların hepsi saç teli kadar ınce oIdugu ıcın 0 fım gerektıgını soIedıIer bende bıraktım ugrasmayı zaten basmayan tusIarda c0k fazIa artık yenı aImak farz 0Idu.