bulaşık makinası (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

yesilmavi -> bulaşık makinası (4 Temmuz 2008; 13:22:54)

sayın candogan62
merhaba ben daha önce forumları sadece okuyarak bilgi edinmiştim. öncelikle size çok teşekkür ederim buzdolabı seçimimde müthiş bir yardımınız oldu bana samsung buzdolabı aldım buzdolabı arayan herkese tavsiye!!!!!!

şimdi bulaşık makinası araştırıyorum, çok programlı olmasına gerek yok ama sepetleri ayrı yıkayabilen özelliği olursa fena olmaz, tabiki su kullanımı ve sesi çok önemli yardım ederseniz çok sevinirim.

candogan62 -> Cevap: bulaşık makinası (4 Temmuz 2008; 15:04:02)

Bütçe belirtmemişsiniz ama imkanınız varsa bu cihaz şiddetle tavsiyemdir. Malzeme kalitesi ve işçilik harika, orijinal Alman ve sessiz. Yük sensörü ve yarım yük yıkama tuşu var.
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7448&k_id=0&kn=

Bana bu pahalı gelir derseniz bunları önerebilirim
tıklayın1
tıklayın2

Bu ikisi de fiyatlarına göre en iyi cihazlar ama ilk makine bunlardan her anlamda çok daha üstün.

Ayrıca buzdolabında hangi modeli tercih ettiniz bilmiyorum ama memnun kalmanıza çok sevindim, iyi günlerde kullanın.

yesilmavi -> Cevap: bulaşık makinası (4 Temmuz 2008; 15:32:55)

Buzdolabı Samsung 62UDEW müthiş bir buzdolabı raf sistemi mükemmel hele içinin genişliği süper soğutma ve yiyecekleri saklama süresi için denilebilecek hiç bişi yok. Tek kelime süperrrrrr. Bu buzdolabı seçimi için arıştırmalarım 6 - 7 ay sürdü ve sonunda tesadüf bu siteye denk geldim ve tüm ayrıntıları ile okudum yorumlarınızı inceledim doğru olduğuna inandım ve hemen kabul ettim herkese tavsiye ediyorum .

Bulaşık makinası için de tavsiyenize uyacağım çok teşekkür ederim.
[:)]

candogan62 -> Cevap: bulaşık makinası (4 Temmuz 2008; 16:35:05)

Ne demek, aldıktan sonra yorumlarınızı da beklerim bulaşıkta. İyi günler.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
9.277344E-02