Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fettah34

4 Temmuz 2008; 12:33:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Saat 11.03 itibari ile Iphone'um dondu. Hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ne kapatabiliyorum ne de başka bişey.
Acil yardımınız gerekiyor.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 12:38:13 

Üstteki Power on/of butonu ve cihazın ortasında Home butonuna 15-20 sn beraber basınız açılması lazım.
Eğer açılmazsa size de altta yazdığım arkadaşa yapılan tavsiye mailini kopyalıyorum.

İmzamdaki linkte indirebileceğin 1.1.4 version firmware,Ziphone 2.6b ve iTunes var onları indir.
iTunes'u kur açılsın sonra cihazını Usb kablosu ile bilgisayara arka Usb girişlerinden bağla,Power on/of butonu ve öndeki koca yuvarlak Home butonuna beraber bas.Ta ki ekranda Kablo ve CD görene kadar.Sonra parmaklarını bırak.iTunes'a geç,Klavye'de Shift'e basarken bir taraftan da iTunes'da sağ ortada Restore butonu var ona tıklıyorsun.Açılan pencerede o indirdiğin 1.1.4 version 65 mb olan firmware dosyasını gösteriyorun ve Restore işlemleri başlıyor.
Sonrası... Sonrasını bakarak devam edebilirsin.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Fettah34

4 Temmuz 2008; 12:52:45 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Üstteki Power on/of butonu ve cihazın ortasında Home butonuna 15-20 sn beraber basınız açılması lazım.
Eğer açılmazsa size de altta yazdığım arkadaşa yapılan tavsiye mailini kopyalıyorum.

İmzamdaki linkte indirebileceğin 1.1.4 version firmware,Ziphone 2.6b ve iTunes var onları indir.
iTunes'u kur açılsın sonra cihazını Usb kablosu ile bilgisayara arka Usb girişlerinden bağla,Power on/of butonu ve öndeki koca yuvarlak Home butonuna beraber bas.Ta ki ekranda Kablo ve CD görene kadar.Sonra parmaklarını bırak.iTunes'a geç,Klavye'de Shift'e basarken bir taraftan da iTunes'da sağ ortada Restore butonu var ona tıklıyorsun.Açılan pencerede o indirdiğin 1.1.4 version 65 mb olan firmware dosyasını gösteriyorun ve Restore işlemleri başlıyor.
Sonrası... Sonrasını bakarak devam edebilirsin.
Kolay gelsin.

İkisine birden basınca düzeldi.
Çok teşekkür ederim.

Durup duruken neden kilitlendiğini anlayamadım. Neden kilitlenmiş olabilir?

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 13:54:30 

Bunun bir sürü nedeni olabilir.Ama öncelikle son yaptığın işlemle ilgili olma ihtimali daha fazla.
Tam olarak ne oldu da öyle oldu yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Kolay gelsin.
Bu arada geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum ki bu tür sorunlarda lütfen panik yapmayınız.Her şeyin bir çözümü mutlak vardır.Yeter ki sakin olunuz

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Fettah34

4 Temmuz 2008; 15:21:04 

quote:

Bunun bir sürü nedeni olabilir.Ama öncelikle son yaptığın işlemle ilgili olma ihtimali daha fazla.
Tam olarak ne oldu da öyle oldu yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Kolay gelsin.
Bu arada geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum ki bu tür sorunlarda lütfen panik yapmayınız.Her şeyin bir çözümü mutlak vardır.Yeter ki sakin olunuz

Valla epeydir herhangi bir şey yükleyip silmiyorum.
En son sabah 7.30 da otobüse bindim ve iş yerine gelene kadar müzik dinledim.
Saat 8 gibi müziği kapattım ve masanın üstüne bıraktım.
Bir ara saat 10 gibi bir telefoın görüşmesi yaptım.
En son saat 12 civarı bir yere telefon etmek maksadı ile telefonu elime aldım, telefon açılmadı. Üzerindeki aynalı ekran koruyucuyu söktüm attim. Görüntü geldi ama kilitlenmiş vaziyette. Saat 11.03 de kalmış. Demekki tam o sırada kilitlenmiş. Ayrıca telefon oldukça ısınmıştı bekleme konumunda olmasına rağmen.

Ekran koruyucudan olabilir mi acaba? Çünki ekran koruyucuyu çıkardığım sırada ekran görüntü geldi.

baha40n

4 Temmuz 2008; 15:32:25 

O koruyucudan olduğunu usanmıyorum.En azından ben kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ama gündüz dışarda iken ekranı görmesi zorlaştığı için ben de çıkarmıştım. Sen müziği kapattım derken kapatamamış olma ihtimali var mı acaba?Başka da aklıma bi şey gelmiyor.Ayrıca,senin yaptıklarından böyle bir sorun olabileceğini de sanmıyorum.

OzgurOz

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 15:50:28 

ben de bu tarz sıkıntılar yaşıyordum.
Customize programını kullanıyor musun fettah34?

arkadaşların tavsiyesi ile bu programı uninstall ettikten sonra bend e bu kilitlenmeler ve anlık aşırı ısınmalar sona erdi

L O S T | Fenerbahçe | Movie World
Fettah34

4 Temmuz 2008; 16:01:08 

quote:

O koruyucudan olduğunu usanmıyorum.En azından ben kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ama gündüz dışarda iken ekranı görmesi zorlaştığı için ben de çıkarmıştım. Sen müziği kapattım derken kapatamamış olma ihtimali var mı acaba?Başka da aklıma bi şey gelmiyor.Ayrıca,senin yaptıklarından böyle bir sorun olabileceğini de sanmıyorum.

Müziğin kapalı olduğundan eminim.

OzgurOz

Evet kullanıyorum ve hemen siliyorum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları
Recom 580W güç kaynağı
Hybrid soğutma ile derin sessizlik!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli