Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

Fettah34 -> Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 12:33:52)

Saat 11.03 itibari ile Iphone'um dondu. Hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Ne kapatabiliyorum ne de başka bişey.
Acil yardımınız gerekiyor. [X(]

baha40n -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 12:38:13)

Üstteki Power on/of butonu ve cihazın ortasında Home butonuna 15-20 sn beraber basınız açılması lazım.
Eğer açılmazsa size de altta yazdığım arkadaşa yapılan tavsiye mailini kopyalıyorum.

İmzamdaki linkte indirebileceğin 1.1.4 version firmware,Ziphone 2.6b ve iTunes var onları indir.
iTunes'u kur açılsın sonra cihazını Usb kablosu ile bilgisayara arka Usb girişlerinden bağla,Power on/of butonu ve öndeki koca yuvarlak Home butonuna beraber bas.Ta ki ekranda Kablo ve CD görene kadar.Sonra parmaklarını bırak.iTunes'a geç,Klavye'de Shift'e basarken bir taraftan da iTunes'da sağ ortada Restore butonu var ona tıklıyorsun.Açılan pencerede o indirdiğin 1.1.4 version 65 mb olan firmware dosyasını gösteriyorun ve Restore işlemleri başlıyor.
Sonrası... Sonrasını bakarak devam edebilirsin.
Kolay gelsin.

Fettah34 -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 12:52:45)

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Üstteki Power on/of butonu ve cihazın ortasında Home butonuna 15-20 sn beraber basınız açılması lazım.
Eğer açılmazsa size de altta yazdığım arkadaşa yapılan tavsiye mailini kopyalıyorum.

İmzamdaki linkte indirebileceğin 1.1.4 version firmware,Ziphone 2.6b ve iTunes var onları indir.
iTunes'u kur açılsın sonra cihazını Usb kablosu ile bilgisayara arka Usb girişlerinden bağla,Power on/of butonu ve öndeki koca yuvarlak Home butonuna beraber bas.Ta ki ekranda Kablo ve CD görene kadar.Sonra parmaklarını bırak.iTunes'a geç,Klavye'de Shift'e basarken bir taraftan da iTunes'da sağ ortada Restore butonu var ona tıklıyorsun.Açılan pencerede o indirdiğin 1.1.4 version 65 mb olan firmware dosyasını gösteriyorun ve Restore işlemleri başlıyor.
Sonrası... Sonrasını bakarak devam edebilirsin.
Kolay gelsin.

İkisine birden basınca düzeldi.
Çok teşekkür ederim. [:'(]

Durup duruken neden kilitlendiğini anlayamadım. Neden kilitlenmiş olabilir?

baha40n -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 13:54:30)

Bunun bir sürü nedeni olabilir.Ama öncelikle son yaptığın işlemle ilgili olma ihtimali daha fazla.
Tam olarak ne oldu da öyle oldu yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Kolay gelsin.
Bu arada geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum ki bu tür sorunlarda lütfen panik yapmayınız.Her şeyin bir çözümü mutlak vardır.Yeter ki sakin olunuz[:'(]

Fettah34 -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 15:21:04)

quote:

Bunun bir sürü nedeni olabilir.Ama öncelikle son yaptığın işlemle ilgili olma ihtimali daha fazla.
Tam olarak ne oldu da öyle oldu yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Kolay gelsin.
Bu arada geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum ki bu tür sorunlarda lütfen panik yapmayınız.Her şeyin bir çözümü mutlak vardır.Yeter ki sakin olunuz[:'(]

Valla epeydir herhangi bir şey yükleyip silmiyorum.
En son sabah 7.30 da otobüse bindim ve iş yerine gelene kadar müzik dinledim.
Saat 8 gibi müziği kapattım ve masanın üstüne bıraktım.
Bir ara saat 10 gibi bir telefoın görüşmesi yaptım.
En son saat 12 civarı bir yere telefon etmek maksadı ile telefonu elime aldım, telefon açılmadı. Üzerindeki aynalı ekran koruyucuyu söktüm attim. Görüntü geldi ama kilitlenmiş vaziyette. Saat 11.03 de kalmış. Demekki tam o sırada kilitlenmiş. Ayrıca telefon oldukça ısınmıştı bekleme konumunda olmasına rağmen.

Ekran koruyucudan olabilir mi acaba? Çünki ekran koruyucuyu çıkardığım sırada ekran görüntü geldi. [:)]

baha40n -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 15:32:25)

O koruyucudan olduğunu usanmıyorum.En azından ben kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ama gündüz dışarda iken ekranı görmesi zorlaştığı için ben de çıkarmıştım. Sen müziği kapattım derken kapatamamış olma ihtimali var mı acaba?Başka da aklıma bi şey gelmiyor.Ayrıca,senin yaptıklarından böyle bir sorun olabileceğini de sanmıyorum.

OzgurOz -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 15:50:28)

ben de bu tarz sıkıntılar yaşıyordum.
Customize programını kullanıyor musun fettah34?

arkadaşların tavsiyesi ile bu programı uninstall ettikten sonra bend e bu kilitlenmeler ve anlık aşırı ısınmalar sona erdi

Fettah34 -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (4 Temmuz 2008; 16:01:08)

quote:

O koruyucudan olduğunu usanmıyorum.En azından ben kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ama gündüz dışarda iken ekranı görmesi zorlaştığı için ben de çıkarmıştım. Sen müziği kapattım derken kapatamamış olma ihtimali var mı acaba?Başka da aklıma bi şey gelmiyor.Ayrıca,senin yaptıklarından böyle bir sorun olabileceğini de sanmıyorum.

Müziğin kapalı olduğundan eminim.

OzgurOz

Evet kullanıyorum ve hemen siliyorum.
[;)]

Brawaa -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (5 Eylül 2008; 10:56:24)

Dün banada oldu arkadaşlar, ekranım dondu kaldı. Arkadaşın dediği gibi iki düğmeye birden 20 sn. ile bastım ve düzeldi. Şuan bir sorun yok. Benim tahminimce, sorunun olması gayet normal. Görüldüğü üzere herkezde oluyor. Olmasıda normal sonuçta elektronik bir cihaz.
Bilgi için ve paylaşım için teşekkürler.

predouret -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (5 Eylül 2008; 11:43:58)

dün banada oldu hayırdır versiyonun içinde belli tarihler mi var telefon şu tarihe gelince kilitlensin komutu [;)]

Luchador -> Cevap: Iphone'um Kilitlendi. Acil Yardım. (5 Eylül 2008; 11:47:48)

bana hergün 10 kez oluyo öyle :D hep telefonu kapadıktan sonra kilitleniyo :S

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.203125