Girmiş olduğunuz telefon numaranız ya da şifreniz hatalıdır.
Giriş yaparken cep telefonu numaranızı ve www.avea.com.tr'de kullandığınız şifrenizi kullanmalısınız. Şifrenizi henüz almadıysanız tıklayın.
Şifrenizi unuttuysanız cep telefonunuzun mesaj menüsüne girerek SIFRE yazıp 9244 e kısa mesaj (SMS) gönderin. Şifreniz telefonunuza SMS ile birkaç dakika içinde iletilecektir. Her şifre talebi, 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilir.
Bu servisten sadece Avea aboneleri yararlanabilir.
arkadaşlar şifremi girdim..giriş de yaptım..ancak müzik indirmek istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum neden olabilir? yeni şifre istedim 2 konötr karşılığında onu da girdim yine aynı hata.. ama giriş yaptığımı gösteriyor.. sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?
şifremi değiştirmek istediğimde şunu diyor
quote:
Yeni şifreniz önceki üç şifrenizden farklı olmalıdır. Lütfen yeni bir şifre giriniz.
Türkiye'de ilk defa ve sadece Avea'da ! Müzikİndir üyeleri hem cep telefonlarına hem de bilgisayarlarına onbinlerce şarkı arasından dilediklerini ücretsiz indirebiliyorlar. Üyeliği olan abonelerimiz bilgisayarlarına ya da cep telefonlarına indirdikleri şarkıları kişisel müzik çalarlarında da dinleyebiliyorlar.
Avea aboneleri Müzikİndir üyeliği kapsamında MÜYAP (Türkiye Müzik Yapımcıları Meslek Birliği) kataloğundaki 80 binin üzerindeki şarkı arasından her ay diledilediği 200 şarkıyı indirebilirler.
Avea, abonelerine Müzikİndir üyeliğini hediye ediyor! Yeni Avea hat alan faturalı hat abonelerine 2 fatura dönemi boyunca, faturasız hat sahiplerine ise hatları aktif olduktan sonra 15 gün içinde 100 ve üzeri kontör yüklemelerinden itibaren 60 gün süresince Müzikİndir üyeliğini hediye ediyor!
Mevcut Avea abonelerinden aylık fatura tutarı 35 YTL ve üzeri olan faturalı hat abonelerimize ve tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyen faturasız hat sahiplerine Müzikİndir üyeliği Avea'dan hediye!
Yukarıdaki koşulları sağlıyorsanız; cep telefonu numarınız ve www.avea.com.tr' de kullandığınız şifrenizle, şimdi AveaMüzik portaline giriş yaparak üyeliğinizi kontrol edebilirsiniz.
Portal şifrenizi daha önce almadıysanız tıklayın. Şifrenizi unuttuysanız cep telefonunuzun mesaj m
onu hallettim şimdi de bu çıkıyor..arkadaşlar hattım aktif olduktan bu yana ''üç defa 150 bir defa 100 kontör yükledim'' 250 mi yüklemem gerekir
Bulaşma bence arkadaşım ama yinede sen bilirsin. Ben bulaştım 400 kontor bağlantı ücreti aldılar. (Ücretsiz olan bağlantı) Şikayet ettim, 2 hafta sonra arayıp siz wap'a girmişsiniz müzik indirmemişsiniz dediler. Adreslerini isteyerek hakem heyetine başvurdum. 2-3 hafta sonra yiğitliğe birşey sürdürmeden "Sizin memnuniyetiniz adına inisiyatifimizi kullanarak kontörünüzü yüklüyoruz" dediler. Tabi 2 aylık süre içerisinde benim sinirler allak bullak olmuştu o başka mesele. Kasım ayında görüşücem ben onlarla. Numara taşınabilirliği .
Bulaşma bence arkadaşım ama yinede sen bilirsin. Ben bulaştım 400 kontor bağlantı ücreti aldılar. (Ücretsiz olan bağlantı) Şikayet ettim, 2 hafta sonra arayıp siz wap'a girmişsiniz müzik indirmemişsiniz dediler. Adreslerini isteyerek hakem heyetine başvurdum. 2-3 hafta sonra yiğitliğe birşey sürdürmeden "Sizin memnuniyetiniz adına inisiyatifimizi kullanarak kontörünüzü yüklüyoruz" dediler. Tabi 2 aylık süre içerisinde benim sinirler allak bullak olmuştu o başka mesele. Kasım ayında görüşücem ben onlarla. Numara taşınabilirliği .
adamlar şarkı indirmek ücretsiz diyor sen wap farklı bir yere girdiysen onlar ne yapsın sua et kontörlerini iade etmişler indirenler nasıl ücretsiz indiriyor ozamn
Komik. İşte arkadaşlar aynen bu forumdaşımız gibi olan bir avea yetkilisi ile çözülemeyen sorunum vardı. Ben daha bunamadım arkadaşım ne yaptığımın farkındayım. Kampanyanın başladığı ilk günlerde oluşan bir problemdir bu. www.sikayetvar.com dan eski şikayetlere bakarak detaylı bilgi alır, ezbere konuşmazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
adamlar şarkı indirmek ücretsiz diyor sen wap farklı bir yere girdiysen onlar ne yapsın sua et kontörlerini iade etmişler indirenler nasıl ücretsiz indiriyor ozamn
bende biliyorum merak etme bende bu işlerin içindeyim benden neden kontör gitmiyordu ozamn aveada sistemde gprs kullanırsın müzik indirirken kontörün düşer sonra çıknca yawaş yawaş yüklenir bu ücretsiz msn kullanırkende böyleydi bazende hiç düşmezdi belli olmuyor aveanın işi anlayacağın
müzik indirde sana direk link yolluyolar o linkten başka bi yere girdiysen ondan bahsetmişlerdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 4 Temmuz 2008; 20:17:08 >
Sonuçta olmuş bir olay internette bu konu hakkında birden fazla kişinin şikayeti var. (1 kişi olsa sadece, o ben olabilirdim) Aria ilk çıktı ben sokaklarda aria hat arıyordum. 15 gün sonra bulabildim. Aria'nın ilk abonelerindenim. 9333'e gönderilen kontör bilgi mesajlarından kontör düştüğünü, 120.000 TL'lik tarifede ondalıklı kontör düştüğünü (olumlu) hatırlarım. Ama o zamanlar bile (ki yeni kurulan bir şirketti) bugünkü kadar memnuniyetsizlik oluşturamamışlardı bende. Neyse herkesin memnun olduğu bir şebeke vardır elbette, daha fazla konuyu irdelemeye gerek yok. Bu arada benim bütün aile avea. Hepsinin hattını (yaklaşık 20 kişi) ben hediye etmişimdir. Arkadaşlarımın bile hatlarını ben alıp hediye ettim ucuza konuşmak için. Sonra ne olduysa oldu müşteri temsilcileri seviyesizleşmeye başladı, abonelere bağırıp çağırmaya başladılar, söyleyecekleriniz bittimi demeye başladılar, ben de avea'dan soğudum.
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
bende biliyorum merak etme bende bu işlerin içindeyim benden neden kontör gitmiyordu ozamn aveada sistemde gprs kullanırsın müzik indirirken kontörün düşer sonra çıknca yawaş yawaş yüklenir bu ücretsiz msn kullanırkende böyleydi bazende hiç düşmezdi belli olmuyor aveanın işi anlayacağın
müzik indirde sana direk link yolluyolar o linkten başka bi yere girdiysen ondan bahsetmişlerdir
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 4 Temmuz 2008; 20:27:11 >
biliyorum merak etme buraya yazan çok oldu bu konu hakkında sonuçta sorunu çözdülerse kontörü geri verdilerse sorun yok yani servisi kullanırken inceliklerinide öğrenip öyle kullanacaksın
Dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun demek kardeşim peki o zaman (Müzik indirmeden önce 2 sefer m.h. aradım, internet şartnamesini okudum, şartları yerine getirdim, incelikler benden sorulur yeterki karşı taraf adam gibi olsun, sözünde dursun )
Dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun demek kardeşim peki o zaman (Müzik indirmeden önce 2 sefer m.h. aradım, internet şartnamesini okudum, şartları yerine getirdim, incelikler benden sorulur yeterki karşı taraf adam gibi olsun, sözünde dursun )
avea merkezin ne zamn ne yapacağı belli olmuyor incelikleri sen öğrenmeden deiştirbilrler dikkatli ol zaten müşteri temsilcileride birini aryon öyle diyor diğeri çıknca sorunu çözüyor