Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ETHERNET'İMİN MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ETHERNET'İMİN MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bitirenadam

4 Temmuz 2008; 11:23:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sorunum aşağıda yazılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 4 Temmuz 2008; 14:02:15 >

RomanticaL

4 Temmuz 2008; 11:26:53 

.bin li dosyaları Isobuster,UltraISO gibi programlar klasöre çıkartıp cd'ye yazabilirsiniz

Driver

Insanları ne kadar düşünürsen düşün,onların seni o kadar düşükmediklerini öğrendim..
eMr...

4 Temmuz 2008; 11:30:37 

İki windows olduğuna göre büyük ihitmal eskisini silmeden yeni bir windows kurdunuz. Gerekli ayarlarla diğer windowsun açılışta çıkmamasını sağlayabiliyorsunuz fakat madem yeni format attınız bu şekilde kullanmaktansa Format Nasıl Atılır? konusunu buraya tıklayarak inceleyin ve yeniden düzgün bir biçimde var olan işletim sistemlerini silerek sağlam bir windows kurun..

Modem konusuna gelirsek..
Modemin ayar sayfasını açarak burada firmware gibi bir seçenek olması lazım... Burdan modeminizin indirdiğiniz son sürümünü göstererek güncelleyebilir yada yükleyebilrisiniz...

-BUR@K-

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 12:11:32 

Nete bağlanmak için bilgisaya herhangi birşey yüklemenize gerek yok. Lan kablosunu bağladıktan sonra 192.168.2.1 adresinden modem arayüzüden gerekli ayarları yaparak nete bağlanabilirsiniz. Nette bulduğunuz ".bin"uzantılı dosya modemin Firmware yazılımıdır, bu dosyaları modem ara yüzünün" Advanced Settings -> Maintenance -> Firmware Upgrade " bölümünden yükleyebilirsiniz. Modemle ilgili güncel yazılımları aşağıdaki adreste bulabilirsiniz.

Philips SNA6500

2002-T100 / 2004-T230 / 2007-W810
/ 2008-Z610 / 2008-K550=>W610
bitirenadam

4 Temmuz 2008; 14:01:46 

Nete bağlanamayışımın sorununu buldum sanırım.. Galiba bunun nedeni Ethernet girişinin bir driver ı mevcut ise eğer bunu yüklemeyişim olabilir diye düşünüyorum. Ancak bilgisayarımın tüm parçalarının CD' leri şu anda elimde mevcut değil.. Peki ben bu Ethernet ' imin modelini nasıl öğrenebilirim? Eğer öğrenebilirsem driver' ını internetten indirmek istiyorum.

Bu arada bilgisayara tekrar format attım ve o sorunum çözüldü şimdi tek sorunum internet . Saolun

bitirenadam

4 Temmuz 2008; 14:20:58 

Lütfen yardım edin.. Ethernet girişimin driver ını yüklemem gerekli ancak modelini bilmiyorum. Nasıl bulabilirim?

fırtına_bayram

4 Temmuz 2008; 16:21:17 

kasanın kapagını açıp baktımmı bulabilrsin ama ben öle ugraşmak istemiyom dersen indir everest progrmanı bilgisayarının bütün parçalarının ismini ögrenebilirsin....

<<<KASTAMONLU>>>
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ETHERNET'İMİN MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Foxconn A7DA-S (790GX) anakart
AMDnin hamarat yonga seti 790GX, Foxconnun ellerinde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir