ETHERNET'İMİN MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

bitirenadam -> ETHERNET'İMİN MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?? (4 Temmuz 2008; 11:23:52)

Sorunum aşağıda yazılı...

RomanticaL -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS YÜKLÜ! (4 Temmuz 2008; 11:26:53)

.bin li dosyaları Isobuster,UltraISO gibi programlar klasöre çıkartıp cd'ye yazabilirsiniz

Driver

eMr... -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS YÜKLÜ! (4 Temmuz 2008; 11:30:37)

İki windows olduğuna göre büyük ihitmal eskisini silmeden yeni bir windows kurdunuz. Gerekli ayarlarla diğer windowsun açılışta çıkmamasını sağlayabiliyorsunuz fakat madem yeni format attınız bu şekilde kullanmaktansa Format Nasıl Atılır? konusunu buraya tıklayarak inceleyin ve yeniden düzgün bir biçimde var olan işletim sistemlerini silerek sağlam bir windows kurun..

Modem konusuna gelirsek..
Modemin ayar sayfasını açarak burada firmware gibi bir seçenek olması lazım... Burdan modeminizin indirdiğiniz son sürümünü göstererek güncelleyebilir yada yükleyebilrisiniz...

-BUR@K- -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS YÜKLÜ! (4 Temmuz 2008; 12:11:32)

Nete bağlanmak için bilgisaya herhangi birşey yüklemenize gerek yok. Lan kablosunu bağladıktan sonra 192.168.2.1 adresinden modem arayüzüden gerekli ayarları yaparak nete bağlanabilirsiniz. Nette bulduğunuz ".bin"uzantılı dosya modemin Firmware yazılımıdır, bu dosyaları modem ara yüzünün" Advanced Settings -> Maintenance -> Firmware Upgrade " bölümünden yükleyebilirsiniz. Modemle ilgili güncel yazılımları aşağıdaki adreste bulabilirsiniz.

Philips SNA6500

bitirenadam -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS Y�KL�! (4 Temmuz 2008; 14:01:46)

Nete bağlanamayışımın sorununu buldum sanırım.. Galiba bunun nedeni Ethernet girişinin bir driver ı mevcut ise eğer bunu yüklemeyişim olabilir diye düşünüyorum. Ancak bilgisayarımın tüm parçalarının CD' leri şu anda elimde mevcut değil.. Peki ben bu Ethernet ' imin modelini nasıl öğrenebilirim? Eğer öğrenebilirsem driver' ını internetten indirmek istiyorum.

Bu arada bilgisayara tekrar format attım ve o sorunum çözüldü şimdi tek sorunum internet . Saolun [:)]

bitirenadam -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS Y�KL�! (4 Temmuz 2008; 14:20:58)

Lütfen yardım edin.. Ethernet girişimin driver ını yüklemem gerekli ancak modelini bilmiyorum. Nasıl bulabilirim?

fırtına_bayram -> Cevap: FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE GİREMİYORUM VE 2 WİNDOWS YÃ�KLÃ�! (4 Temmuz 2008; 16:21:17)

kasanın kapagını açıp baktımmı bulabilrsin ama ben öle ugraşmak istemiyom dersen indir everest progrmanı bilgisayarının bütün parçalarının ismini ögrenebilirsin....

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1865234