Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPHONE word excel desteği..!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> IPHONE word excel desteği..!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bilvarch

4 Temmuz 2008; 10:56:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili dostlar,
Bir iphone kullanıcısı olarak aradım bulamadım.Yarın şehir dışına çıkacağım ve wifi şansı olmayan yerde olacağım.Bu yüzden İphone dan edge yardımı ile mail atarak word excel dosyası göndermem gerekecek iş ile ilgili.
Ancak aramalarım sonucunda ne word excel in nasıl iphone a atılacağını buldum ne de görüntüleme tekniğini.
Bu knuda linkle yardımcı olursanız acil çok sevinirim.
saygılarımla,

IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
mcff

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 11:35:37 

bikez deneme sansım oldu kendime mail atmıstım ve bu maili iphone ile baktıgımda excel dosyasına email client tarafından bakabilmistim o kadar...
(pdf leri de...)

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

Sevgili dostlar,
Bir iphone kullanıcısı olarak aradım bulamadım.Yarın şehir dışına çıkacağım ve wifi şansı olmayan yerde olacağım.Bu yüzden İphone dan edge yardımı ile mail atarak word excel dosyası göndermem gerekecek iş ile ilgili.
Ancak aramalarım sonucunda ne word excel in nasıl iphone a atılacağını buldum ne de görüntüleme tekniğini.
Bu knuda linkle yardımcı olursanız acil çok sevinirim.
saygılarımla,

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
bilvarch

4 Temmuz 2008; 11:39:51 

evet öyle olabilir doğru ancak benim isteğim pc den iphone atıp şehir dışındaki iken bunları yollayabilmek.Egde yardımı ile wifi olmadığı yerlerde.

IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 12:19:41 

Sources: iappcat.com/r/24330
Katagori; Haberci_Program_Oyun

Buradan,

textReader...................Yazı formatı destekler
ve
PDFViewer.......................Word, Pdf, html, Pdb dosyası okumak için

indir.bu programlar işini görür.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
bilvarch

4 Temmuz 2008; 12:40:52 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Buradan,

ve

çok teşekkür edrim.bu arada son sorum bu word yada excel dosyalarını pc den iphone na atmak için ne kullanabilriz? itunes denedim olmadı..

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 12:42:38 

IPhoneBrowser veya FileZilla programlarını kullanabilirsiniz.Nasıl kullanıldığı ve nereden indirebileceğiniz konusunda yine imzamdaki linkten bulabilirsiniz.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
bhdrctr

4 Temmuz 2008; 15:11:40 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Buradan,

ve

herhangi bir sorun kitlenme vs gibi durumlar yasamiyoruz dimi ??? bende baya arastirdim zamaninda bisi bulamamistim.. cozum olarak doc.google dan faydalandim safaride acip oyle birakiodum :)
bunu ogrendigim iyi oldu ama sorunsuzsa tabi.. tesekkurler...

www.sirinevlersurucukursu.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> IPHONE word excel desteği..!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake BigWater 735 video
TT nin performansli ve uygun fiyatli su sogutma sistemi
AMD Puma Lansmanı : Toshiba
Toshibanın AMD Puma ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç