Şimdi Ara

Borderlands { PC/PS3/Xbox 360 } (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
11.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @stormoffdarkness: Dostum zaten her silah ve mühimmat için yazıyor bu özellikler. Kalkanlardaysa health regeneration veya shield regeneration şeklinde belirtiliyor.
  • wow günlerimi hatırlattı oyun
    ismi gri, lacivert, mor ve epic turuncu yazan itemlar

mw2'ye ac2'ye kurban gitti yarıda kaldım
    bi ara başlayayım tekrar

oyunda en çok merak ettiğim vault'a ulaşınca görebilecekmiyiz o vault denen yeri
    oyunun en başından beri çöplük yerlerde oynuyoruz vault'u görmeden hayatta bırakmam
    inşallah görülmeye değerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

wow günlerimi hatırlattı oyun
    ismi gri, lacivert, mor ve epic turuncu yazan itemlar

mw2'ye ac2'ye kurban gitti yarıda kaldım
    bi ara başlayayım tekrar

oyunda en çok merak ettiğim vault'a ulaşınca görebilecekmiyiz o vault denen yeri
    oyunun en başından beri çöplük yerlerde oynuyoruz vault'u görmeden hayatta bırakmam
    inşallah görülmeye değerdir

Hiç sorma ben de tam MW 2 bitti AC 2 ile buna zaman kaldı diye seviniyordum o da nesi Rogue Warrior çıkmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

arkadaşlar şu an hunter level 40 oldum .bu oyun hiç bitmesiiin.2009 un RAKİPSİZ FPS Oyunudur.renk olayını çözen var mı?turuncu renkli silahlar daha mı güçlü,yani silah seçiminde,kalkan ve kemer seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?acil cvp bekliyorum.

Turuncu olanlar en iyileriydi evet ama kendinize en uygun silahı bulmak için her bulduğunuzu ufaktan test etmek lazım. Benim favori silahım, 2x yakınlaştırması olan ve 3'lü burst atış yapan bir makineli tüfekti. Bu tüfeğin 3-4 çeşidini oyun boyunca kullandım. Sonuna doğru da en iyisini bulmuştum. Tek bir burst atışta tüm düşmanları öldürüyordum. Boss'lar hariç. Adını unuttum. Ama parlak, gri ve çekici bir yapısı vardı

Kalkan ve kemer seçiminde de aynı şey geçerli. Bazı kalkanlar az enerji veriyor ama sağlığınızın da zamanla regenerate olmasını sağlıyor. Bazıları ise normalin 2-3 katı enerji veriyor, sağlığınız zamanla dolmuyor ama hızlı şarj olabiliyorlar. Hepsi sizin taktiklerinize göre çeşitlilik gösteriyor.

Eğer düşmana direk saldıran korkusuz cengaver birisi iseniz, yüksek kapasiteli ürünler işinizi görecektir. Silent Assassin gibi takılıp, pek ortalarda görünmem diyenlerdenseniz de, sağlığı regenerate eden kalkanlar işinizi görür.

Ben hem sağlığı hem de cephaneyi zamanla dolduran seçenekleri seçmiştim. Etrafta gördüğüm ammo kutularını ve sağlık çantalarını almıyordum bile. Güçlü bir silahla da neredeyse ölümsüzlük ve cephane hilesi yapmış gibi oluyorsunuz.

Bilgiler için çoook teşekkürler.bi sorum daha olacaktı HANGİ KALKANLAR SAĞLIK DOLDURAN CİNSİNDEN hangi özelliğine bakıyoruz,saygılar..

Direk yazıyor zaten kalkan doldurduğu. Oyundaki her silah ve objenin özelliği detaylı şekilde onu incelediğinizde size gösteriliyor.

• Bu oyun nereye baksam iyi puanlar almis . oynayalim dedik kos oyana kos buyana arada 3-5 bocek oldur.
    saga sola kosturmaktan baska bisey olacakmi oyunda
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar level 50 ye doğru yol aldım hunter ımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Bu oyun nereye baksam iyi puanlar almis . oynayalim dedik kos oyana kos buyana arada 3-5 bocek oldur.
    saga sola kosturmaktan baska bisey olacakmi oyunda

• minik bi hort olacak ama ancak baslayabildim oyuna. oyun bir anda oyle bir sariyor ki sizi basindan kalkamiyorsunuz gercekten de. cell-shade grafikler harika. atmosfer zaten cok hosuma gitti. bu teknolojinin bol bulundugu, acayip silah ve araclarin cirit attigi ve etrafin kiyamet sonrasi bir coplugu andirdigi (bu tarzin bi adi var midir acaba) tarz oyunlar ve filmlere zaten zaafim vardir. ilk mad max geliyo aklima. ben de soldier'la basladim ve ilk boss'u temizledim. simdiye kadar verilen bilgiler icin herkese tesekkurler..
  • bu oyun bir çok oyunun atası olucak .. görüceksiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erudemu

minik bi hort olacak ama ancak baslayabildim oyuna. oyun bir anda oyle bir sariyor ki sizi basindan kalkamiyorsunuz gercekten de. cell-shade grafikler harika. atmosfer zaten cok hosuma gitti. bu teknolojinin bol bulundugu, acayip silah ve araclarin cirit attigi ve etrafin kiyamet sonrasi bir coplugu andirdigi (bu tarzin bi adi var midir acaba) tarz oyunlar ve filmlere zaten zaafim vardir. ilk mad max geliyo aklima. ben de soldier'la basladim ve ilk boss'u temizledim. simdiye kadar verilen bilgiler icin herkese tesekkurler..

Post apocalyptic deniyor o tarza. İnsanlığın neredeyse yok olmasına neden olan bir olaydan (nükleer kıyamet, salgın hastalık, doğal afetler vs) hemen sonrasını işleyen bilim kurgu tarzıdır.

• dostlar büyük bir sorunum var, şu an hunter level 50 yim,50 son level benim bildiğim doğrumudur?en önemlisi de kalan Skillerlimi nasıl açacağım?(özel yetenekler var daha açılmayan bir sürü).lütfen yardım!!!.oyunda mı hata var acaba?eğer level 50 son ise neden bütün sikilleri açamadım?????????
  • quote:

dostlar büyük bir sorunum var, şu an hunter level 50 yim,50 son level benim bildiğim doğrumudur?en önemlisi de kalan Skillerlimi nasıl açacağım?(özel yetenekler var daha açılmayan bir sürü).lütfen yardım!!!.oyunda mı hata var acaba?eğer level 50 son ise neden bütün sikilleri açamadım?????????

Bütün skilleri alamıyorsun çünkü. Öyle olmasa ne gerek var sana şeçtirmeye, hepsini otomatik verirdi skillerin.
    Skillerden memnun değilsen, yada farklı skilleri denemek istiyorsan oyunda bu imkan var. Üç farklı istasyon var oyunda. 1. araç istasyonu, 2. ışınlanma istasyonu, 3. karakter görünüm-skill değiştirme istasyonu. 3. istasyonlardan belli bir miktar karşılığı skill reset özelliği var. Bunu kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

quote:

dostlar büyük bir sorunum var, şu an hunter level 50 yim,50 son level benim bildiğim doğrumudur?en önemlisi de kalan Skillerlimi nasıl açacağım?(özel yetenekler var daha açılmayan bir sürü).lütfen yardım!!!.oyunda mı hata var acaba?eğer level 50 son ise neden bütün sikilleri açamadım?????????

Bütün skilleri alamıyorsun çünkü. Öyle olmasa ne gerek var sana şeçtirmeye, hepsini otomatik verirdi skillerin.
    Skillerden memnun değilsen, yada farklı skilleri denemek istiyorsan oyunda bu imkan var. Üç farklı istasyon var oyunda. 1. araç istasyonu, 2. ışınlanma istasyonu, 3. karakter görünüm-skill değiştirme istasyonu. 3. istasyonlardan belli bir miktar karşılığı skill reset özelliği var. Bunu kullanabilirsin.

Deme yaa :(.peki son level 50 mi gerçekten????

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

quote:

Orijinalden alıntı: erudemu

minik bi hort olacak ama ancak baslayabildim oyuna. oyun bir anda oyle bir sariyor ki sizi basindan kalkamiyorsunuz gercekten de. cell-shade grafikler harika. atmosfer zaten cok hosuma gitti. bu teknolojinin bol bulundugu, acayip silah ve araclarin cirit attigi ve etrafin kiyamet sonrasi bir coplugu andirdigi (bu tarzin bi adi var midir acaba) tarz oyunlar ve filmlere zaten zaafim vardir. ilk mad max geliyo aklima. ben de soldier'la basladim ve ilk boss'u temizledim. simdiye kadar verilen bilgiler icin herkese tesekkurler..

Post apocalyptic deniyor o tarza. İnsanlığın neredeyse yok olmasına neden olan bir olaydan (nükleer kıyamet, salgın hastalık, doğal afetler vs) hemen sonrasını işleyen bilim kurgu tarzıdır.

dogru ya isabet olmus. kiyamet sonrasi
    cevap icin tesekkurler.

• Peki beyler Hunter ların özel gücü nedir? Tamam Soldier daki bu Scorpion Turret ler baya bir güçlendi açtım mı etrafı dağıtıyorlar ancak Hunter da gözüm kaldı yaw.
  • hunterim var benim de lvl 50 xD kuşu var hunterin ama bana pek güvenilir bişey gibi gelmiyor oyun başından sonuna sayılı kere basmısımdır :P hunter = sniper+gunslinger :D bi de ammo regeneration olan revolver fln buldunuz mu fena :) ayrıca bilmiorm diger classlarla pek oynamadım ama bi revolver rahatlıkla 8 10k crit çıkartabiliyor :) genelde 1 2 shot gidersiniz hep
  • ben xbox 360 konsolda 36 lwl de oyun bitti herhalde bundan sonra kasamıcam lıve üyeligi olmadıgından dolayı tek basına kasmak da zor gelior sahsen ama multi oynasam emin olun bu oyun hic eskimez ilk baslar 3 kere oyunu bıraktım ilk bas hunter basladım sonra bıraktım sonra berseker oynadım yine bıraktım ama soldierde en sonunda karar kıldım mükemmel mermi gücü var vurdugunu indirior birde ii kalkan önünüze en güç lü boslardan cok rahat geçersiniz.birde bone headı öldürmek cok kolay önemli olan ii bir sniper bulmak ilk bosun cıktıgı bölümde silah kutularında güzel bir sniper bulursanız arkadan dolanıp bone headı gafil avlarsınız ben 8 lwl de bone headı öldürdüm cünkü inat ettim :D:D gerçekten multim olsa oynamaya devam ederim ama suanda oyun bitmis sayılır bnm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakafuka -- 16 Mart 2010; 0:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Daha başındayım tam olarak yorum yapamaycam ama Fallout 3 ile karşılaştıracak olursak onun kadar iyi diyebilirim, cell-shade çok güzel duruyor.

en alt'tan 2. foto'da ki yerdeyim arkadaşlar takıldım kaldım robot kapı'Nın önünde bekliyor hiç bir yer göstermiyor şuraya git buraya git diye bi el atın ne yapıcaz orda...

• 4 kişi co-op'a başladık işi tamamen çözdüm çok güzel oyun fakat gerçekten fena kastırıyor bir oturuşta level 12 olduk 61'e kadar yolu var hiç inanmasam da
  • Düşmanlar çok zorlayıcı. Badass'e çok küfür ettik. Takım olarak beraber ilerlerken Araç kullanımı işin içine girince Achievement peşinde koşar oldu bazı arkadaşlar Çapulcu gibi ezicek adam arayanımı ararsın yoksa zaten açtığı Achievement için öldürdükçe bu açılmıyor diyenimi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.