Pahalı ürünler almanıza hiç gerek yok. SEOUL GT-5000 kullanıyorum ve oldukça yetiyor bana. S-2000 ile aralarında hiçbir fark yok görünüm dışında. Redline da alabilirsiniz. Malzeme kalitesi biraz daha kaliteli duruyor.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
fantestık bırsey ama bayahada sanslısın scartlardan yana, oda guzel cıhazların denemıssın bakmıssın buda + bırsey yoksa ınternetden alıp redlıne ı seoul nasıldı dıye kendıne soracaktın bosver daha ıydır yerınden alısverıs yapman yerınıde gormus oldun , ben begenıyorum fırmadan alısverıs yapmayı sızde begendıysenı ok begenmedıysenızde ok benım kı reklamdan daha zıyade sorulan sorulara cevap, ama bende sıkılım gelen PM lerden artık cok fazla lınk de vermıyecegım yazısmada yapmıyacagım.....
adamlar bu ısten ekmek yıyorlar ve next mılyon dolarlık reklamını vermesınden senın gıbı bırcok kullanıcı netde tanımadıgı ınsanların az tarafsız bılgılerını sorabılıyorsa az cok kafasında bırsey ıle gıdıyorlar cesıtlere bakmaya ama bır cok kullanıcı sabıt kafa ıle gıdıyor reklamları var demekkkı ıyıdır falan fılan neyse bunun harıcınde senın dedıgın gıbı hemen her dukkanda seoul redlıne gorebılırsın uyanık olan arastıranda cok yurdum ınsanında ama ben yıne dıyeyım dreambox klon canavardır
adamlar bu ısten ekmek yıyorlar ve next mılyon dolarlık reklamını vermesınden senın gıbı bırcok kullanıcı netde tanımadıgı ınsanların az tarafsız bılgılerını sorabılıyorsa az cok kafasında bırsey ıle gıdıyorlar cesıtlere bakmaya ama bır cok kullanıcı sabıt kafa ıle gıdıyor reklamları var demekkkı ıyıdır falan fılan neyse bunun harıcınde senın dedıgın gıbı hemen her dukkanda seoul redlıne gorebılırsın uyanık olan arastıranda cok yurdum ınsanında ama ben yıne dıyeyım dreambox klon canavardır
Evet dreambox klon gerçekten süper iş görüyor.Ayrıca şunu duydum 600 pvr dan sonra 800 lerin de klonları çıkmış diye.Bu konuda bilgisi olan var mı?