Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Wireless Yardım Lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Wireless Yardım Lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Scorpion_tr

4 Temmuz 2008; 9:34:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar Ben Bi Kablosuz Ağ Buldum.Şİfresi Falanda Yoktu. Adamın Modemi Pikatel Airmax-101 Bu Modemin Ayarlarına Kadar Girdim. Sonra Kablosuz-Güvenlik Kısmından 64 Bit'lik Şİfre Olusturdum.Çünkü Şifre Olusturmadan İnternete Baglanmıyordu. Neyse Şİfreyi Oluşturduktan Adamın İnternetten Yararlanmaya Basladım. Sonra Bi Salaklık Edip Modeme Tekrar Girdim. Yine Kablosuz-Güvenlik Kısmından Ağ Kimlik Denetimi'ninde 'Açık' Olan Yeri 'Paylasımlı' Yaptım. Keşke Yapmaz Olaydım. Adamın Modem Reset Attı. Ve Şuan Baglanamıyorum.Şifre Falanda Dogru Değiştirmiş Olamaz. Ne Yapmam Gerekir? Tekrar Beleş İnternetime Kavusacakmıyım Yoksa Soguk Su'mu İçmem Gerekiyo

Dh 2006 Üyeleri

Scorpion_tr

4 Temmuz 2008; 14:15:18 

Yardım Edecek Kimse Yokmu Koca Sİtede

Dh 2006 Üyeleri

alpaslanbek

4 Temmuz 2008; 15:02:21 

Güzelce bi su iç.. Kabloyla bağlı olan bilgisayar modeme girip değiştirebilir ancak ayarları..

Scorpion_tr

4 Temmuz 2008; 20:17:16 

İnş Bi Çözüm Yolu Çıkar Yaa

Dh 2006 Üyeleri

Scorpion_tr

4 Temmuz 2008; 21:03:47 

Olley Beaa Kendi Çabalarım Sonucunda Çözüme Ulaştım :D Artık Beleş İnternetime Yeniden Kavustum

Dh 2006 Üyeleri

xuNiQ

4 Temmuz 2008; 21:19:14 

Bu konuyu buraya taşıyarak yasal olmayan bir iş yaptığınızı beyan etmiş oldunuz, artık sadece vicdan azabı değil polis de peşinizde olabilir

cagribo

4 Temmuz 2008; 21:46:54 

eer yanlış bilmiosam şifresiz wriless i kullanmak yasal die biliorum

Scorpion_tr

4 Temmuz 2008; 22:11:21 

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Bu konuyu buraya taşıyarak yasal olmayan bir iş yaptığınızı beyan etmiş oldunuz, artık sadece vicdan azabı değil polis de peşinizde olabilir

Polis Peşime Düşemez. Beni Bulmaları İmkansız. Ayrıcaa Üstteki Arkadasında Dediği Gibi Şifresiz Wireless i Kullanmak Yasal. Madem Şifre Alsın Baskalarının Kullanmasını İstemiyosa Dimi Ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mj_Esty -- 4 Temmuz 2008; 22:42:33 >

Dh 2006 Üyeleri

xuNiQ

4 Temmuz 2008; 22:46:53 

Gerçi hukukcular bilir orasını, ama ben şöyle bir sesli düşüniyim, mesela evimin kapısını kilitlemediğimde başkalarının evimi kullanabileceği anlamına mı geliyor? Hayır. Bağlantıyı şifresiz bırakması onu kullandırmak istediği anlamına da gelmez. Bu bir düşünce tabi, yasal olabilir ya da olmayabilir bu yaptığın.

Ayrıca ben direk sizin bahsettiğinizden bahsetmedim, yasa dışı iş dedim. mesela adamın modeminin ayarlarına kadar girmek. Bu işlem ancak kullanıcı adı ve şifre ile yapıldığından ve yetki modem sahibine verildiğinden bu işlemi yapmanız kesinlikle yasa dışı.

İzinizi o kadar da iyi sakladığınızı düşünmeyin ayrıca, bağlandığınız modem ve o modemin bağlandığı isp bolca log tutuyorlar zaten

Darkwinter

4 Temmuz 2008; 22:57:14 

quote:

Gerçi hukukcular bilir orasını, ama ben şöyle bir sesli düşüniyim, mesela evimin kapısını kilitlemediğimde başkalarının evimi kullanabileceği anlamına mı geliyor? Hayır. Bağlantıyı şifresiz bırakması onu kullandırmak istediği anlamına da gelmez. Bu bir düşünce tabi, yasal olabilir ya da olmayabilir bu yaptığın.

Ayrıca ben direk sizin bahsettiğinizden bahsetmedim, yasa dışı iş dedim. mesela adamın modeminin ayarlarına kadar girmek. Bu işlem ancak kullanıcı adı ve şifre ile yapıldığından ve yetki modem sahibine verildiğinden bu işlemi yapmanız kesinlikle yasa dışı.

İzinizi o kadar da iyi sakladığınızı düşünmeyin ayrıca, bağlandığınız modem ve o modemin bağlandığı isp bolca log tutuyorlar zaten

+1

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

Scorpion_tr

5 Temmuz 2008; 12:32:53 

quote:

Modemin System Log'larından Bahsediyosan,Sistem Log'u Kayıtlarını Devre Dısı Bıraktım İnş Ondan Bahsediyosundur

Haa Ayrıca Modeminin Kullanıcı Adı Ve Şifresinide Değiştirmemiş. Kullanıcı Adını-Admin Şifreyide-password Yapınca Girebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mj_Esty -- 5 Temmuz 2008; 12:33:43 >

Dh 2006 Üyeleri

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Wireless Yardım Lütfen Sayfa: [1]
Buraya git: