İkinci el mesajı:308
Katılım zamanı: 5 Mart 2004; Şehir: YurtDışı Durum: Forumda değil
26 Temmuz 2008; 10:03:39
Merhabalar,
Chicago Michigan Ave. AppleStore'dan $2499+vergi odeyerek aldigim 15.4inch model MBP’mu satiyorum. Ekrani yeni nesil LED ekrandir, Nvidia 256mb 8600MT ekran karti ve Intel C2D SR(santa-rosa) 2.4Ghz islemci ile gelmektedir. Bunlarin uzerine yaklasik $400 odeyerek 200gb 7200rpm hdd ve 4GB Ram (DDR-800) ilavesi yaptim.
Ayrica laptop InvisibleShield'in ile tamamen kaplanmistir.
Laptop Apple’in yeni isletim sistemi LEOPARD ile gelmektedir. Ekim sonrasi aldigim icin apple leopard DVD’sini $10 gibi bir fiyata gonderdi, ozetle ayni anda orjinal TIGER ve LEOPARD DVD ’lerine sahip olacaksiniz.
Su an ihtiyaclarimin otesinde bir bilsayar oldugu ve PC’ye tekrar donus yapmak icin satiyorum.
Urunde hicbir sorun, cizik veya olu pixel yoktur, pili toplam 2 kez sarj edilmis olup, pil sagligi %98’dir. Eski buyuk adaptor yerine apple’in yeni kucuk boyutlu 85w adapter’i ile gelmektedir.
Benim istedigim fiyat $2250.00’dir. Istanbul Besiktas'ta faturasaiyla beraber elden teslim yapabilirim. Teslimati Temmuz 3. haftasi yapacagim. 1 Yil APPLE TURKIYE garantisi bulunmaktadir. Ayrica satin aldiginizda 3 YILLIK APPLECARE garantisi ile gelmektedir, 3 yillik applecare garanti paketi kendi basina 300$'dan fazladir.
Herhangi bir sorunuz vs olursa lutfen mesaj atin!
HICBIR DESKTOP, LAPTOP yada ELEKTRONIK URUN ILE TAKAS DUSUNMUYORUM.
Tesekkurler!
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightfall -- 19 Temmuz 2008; 8:24:29 >