İşte invidia nın hali içler acısı millete daha 1 ay öncesinden 699 dolara kakalayacagı kart şimdi 459 dolara indirmiş.Durun siz daha 350 ye kadar çekecek fiyatı 1 ay içinde ahada buraya yazıyom.
Linkde Asus hd 4850 nin son fiyati 164.9$. Ama bu rebatelere degil de baslangic fiyatina bakmak lazim, cunku bu rebateler ulkemize cogu zaman yansimiyor...
---
Ptboats extrem bir ornek, asiri ucta , son derece verimsiz bir motora sahip popularitesi tartisilacak bir gemi simulasyonu. Ben pek benchmark veya tartisma degeri gormuyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: strikeforce
Ptboats gibi oyunlarda etki gösterebiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toucan -- 4 Temmuz 2008; 18:52:18 >
OP = Nvidia Fanboy Nvidia = Müşterilerini kazıklayan firma (bkz 9800gtx ve GT200 serisi indirimleri) ATI = Fiyat / Performans olarak en iyi ekran kartlarını piyasaya süren firma
Sonuç : Ben olsam hiçbir Nvidia karta para vermem...
O yüzden 8800GTS kullanıyorsun değil mi? Ayrıca nvidia olmasa zor görürdün o F\P kartları.
ben imzadaki 8800gt yi 300 ytl ye aldım hiç te zararda degilim. ve 8800gt yi 2ye katlayacak 300ytl lik bi kart çıkmadanda degişim yapmayı asla düşünmem.
ben imzadaki 8800gt yi 300 ytl ye aldım hiç te zararda degilim. ve 8800gt yi 2ye katlayacak 300ytl lik bi kart çıkmadanda degişim yapmayı asla düşünmem.
Mantıklısı da o dur zaten Tamam HD4850 ve HD4870 fırtınalar koparmış olabilir ama 8800GT yi değiştirtecek kadar değil bence. Ama HD4870 değiştirttirir. Bazı oyunlarda neredeyse iki kat fark var.
Ve hatta, 1600x1200'e çıkıldığında iyice kötüleşiyor:
(Gerçi, yeni Catalyst'lerle de sonuç görmek isterim. Radeon gene aşırı kayıp yaşar, zira bu oyunun yapısı böyle gibi görünüyor. Bellek olmazsa Radeon - GeForce dinlemeden rezil ediyor hepsini[256 MB 3850'de gördük]. Fakat, bellek sorun yarattığında 4870'in bile diğer iki GeForce'nin gerisine düşmesi, daha fazla kayıp yaşaması biraz kıllandırdı beni. Yüksek çözünürlükte Radeon'ların -bellekten bağımsız- başarımı bu oyunda düşüyor mu yoksa?)
Kartını nispeten uzun süre kullanacak birinin özellikle, 512 MB 4870 almasını talihsizlik olarak görüyorum. Bu bellek işleri "şu an tek bir oyunda önemli sorun varmış" demekle hafife alınacak bir mesele değil. Belleğin etkisi, o testlere yansımak zorunda da değil. Bellek yüzünden oluşan bir tekleme, testlere nasıl yansıyabilir ki? 1 GB modelin ortalama karesi 35, 512 MB modelin ortalama karesi 32 olur, siz de "aa iyi önemli sorun yokmuş" dersiniz. Ama o 32 karenin nedeni oyunda oluşan teklemeler ise, 35 - 32'yle anlaşılacaktan çok daha ciddi bir durum var demektir.
GTX 260, iyi fiyata gelirse gayet güzel bir tercih olabilir.
Ama ben bir şeyi beklersem eğer, bu 1 GB 4870 olur. Zaten, GTX 260'ın biraz daha fazla olduğunu sandığım güç tüketimi de benim gibileri düşündürüyor.
quote:
İyi de öyle bi anlatmışsın ki sanki gören nvdia acayip kullanıcı dostu zanneder.Bu bize nvidianın 700 $ satacağı kartı 450 ye satacağını ve bunu atinin başardığını gösterir.sonuç olarak nvidia müşteriye sokacağı kazığı ati sayesinde küçülmek zorunda kalmıştır
Ben sizin anladığınız türde bir şey anlamadım konudan.
Meselenin tadını kaçırmaya hiç gerek yok.
Abicim bazılarımız burda saf mı yoksa safımı oynuyorsunuz dediklerimin nesin de yanlış var.neyi anlamadın söyle de ayrıntılı açıklayayım
of çok fena ezmiş ati uzun zamandır bakmıyordum benchlere oyun testlerine,4870 ezmiş geçmiş gtx260 ı,259$ danda ucuza çekmesi lazım aradaki fark 40 dolarlık değil bi külçe altın değerinde ati de 249$ a indirirmi dersiniz 4870 i?
valla toms hardware ye göre(kendisini en güvenilir site olarak kabul ederim) 4870 ile g260 arasında 1-2 fps vfark var ortalama hatta aa+af açınca g260 daha iyi
OP = Nvidia Fanboy Nvidia = Müşterilerini kazıklayan firma (bkz 9800gtx ve GT200 serisi indirimleri) ATI = Fiyat / Performans olarak en iyi ekran kartlarını piyasaya süren firma
Sonuç : Ben olsam hiçbir Nvidia karta para vermem...
Thermaltake Armour Plus + Asus Striker Extreme 680i + Intel Core2 Duo E8400 @3gz + Zotac 8800GTS(G92) + 3x1gb A-Data 800mz + PCP Silencer Quad 750w + HP W 2207 LCD + Zerotherm CPU Cooler + 500gb e-sata WD Premimum + Aver TV Box 9 + Toshiba HD-DVD + Logitech G15 + Logitech G5
Zotac 8800GTS(G92)..... HOCAM BU NEDUR PEKU.... BU ARADA GTX CANAFAR GİBİ ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 4 Temmuz 2008; 21:46:25 >