Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Asus bios güncelleme yeterli mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus bios güncelleme yeterli mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
epitaldokum

4 Temmuz 2008; 6:06:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,

ASUS P5B kullanıcısıyım, 2 adet 2gb 800 mhz ram aldım. Eski ramler 2x1gb 667 mhz idi. Şu an 2,93gb görünüyor sistemde:) Bios güncellemesi bu sorunu çözer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 8:25:24 

quote:

Orjinalden alıntı: epitaldokum

Merhaba,

ASUS P5B kullanıcısıyım, 2 adet 2gb 800 mhz ram aldım. Eski ramler 2x1gb 667 mhz idi. Şu an 2,93gb görünüyor sistemde:) Bios güncellemesi bu sorunu çözer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

Onun BIOS update ile alakası yok. 32-bit işletim sisteminin max. gördüğü ram değeri o olduğu için 2,93 gözüküyor. 4GB'ın tamamını kullanmak istiyorsan 64-bit işletim sistemi kurman gerek.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz (stok fan) || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave || Everest ES-750 || AirTies RT-210 || AirTies WUS-300 || Microsoft LifeCam VX-3000 || HP PSC 1315 || Toshiba Satellite A100-003

Sony Bravia KDL-40D3550 || Sony PlayStation 3 40GB PAL || MGS4 || GT5p || Toshiba HD-EP30 || Logitech Z-5500 Digital THX || Digiturk Plus
yuci

4 Temmuz 2008; 9:41:20 

32 bit işletim sistemi en fazla 3 gb mı destekliyor

Akaryakıt Zamlarıyla İlgili Yorumlar Burada
epitaldokum

4 Temmuz 2008; 20:33:46 

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: epitaldokum

Merhaba,

Onun BIOS update ile alakası yok. 32-bit işletim sisteminin max. gördüğü ram değeri o olduğu için 2,93 gözüküyor. 4GB'ın tamamını kullanmak istiyorsan 64-bit işletim sistemi kurman gerek.

Anakartın kullanım klavuzunada baktım aynen dediğin yazıyormuş:) İlgin için teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus bios güncelleme yeterli mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AMD Puma Lansmanı ASUS
ASUSun AMD Puma platformuna sahip ürünleri
HIS Türkiye Standı
Compex 2007 : HIS Türkiye Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç