Arkadaşlar çok önemli yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.
Şu anda İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma makine aldırıcam Hayyam'dan. Fakat arkadaş foto işinden zerre anlamıyor ama iyi esnaftır
Şimdi oraya gitsen makineyi alsa bunu orada kazıklama ihtimalleri var mıdır? Nasıl oranın esnafı? Birde makinelerin garantileri felan yok sanıyorum fakat kutulu mu geliyor? Yani enayi yerine koyup kazıklama muhabbeti olmaz dimi? Veya ne bilim bozuk makine felan vermez ler dimi?
Orada önerebileceğiniz bir esnaf var mı? İşini doğru düzgün yapan?
Ha birde Nikon D40, D70. Canon EOS 400D, EOS 450D, Pentax K100D bu makinelerin fiyatların ı bilen var mı aranızda hayyam da kit lensli olarak? Arkadaş kazıklanmasın ortalama fiyat nedir yani?
Dediğim gibi kutulu vermeleri, orjinal aksesuarlı vermeleri çok önemli.
Lütfen arkadaşlar bi yardım edin, Allah rızası için çok önemli. Gündüz parayı havale edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chryin -- 4 Temmuz 2008; 4:30:13 >
Gerçekten mi? Sıfır alıcaz makineyi kutulu full aksesuar lı veriliyor dimi?
Alan arkadaş foto işinden hiç anlamıyor şimdi ona dandik bir makine felan vermesinler böyle birşey olabilir mi? Hakan kardeş çok önemli benim için.
Birde ortalama fiyatlar nelerdir? Şu anda bütçeme uygun olanlar Nikon D40, Pentax K100D, Canon 400D kit lensli olarak. Orada ortalama fiyatlar nelerdir? Şu anda fiyatları çok önemli ona göre para gndericem burdan.. Kazık felan yemesin arkadaş. Birde peşin alıcaz fiyatlarda düşme yaparlar sanırım peşin olduğu için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chryin -- 4 Temmuz 2008; 4:54:39 >
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET