atinin dx10.1,sm 4.1 gibi özelliklerinede bakarak(uzun kullanmak amaç) sizce hangisi tercih edilmeli?? fiyatt olarak nvidia birazcık önde
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
hmmm bütçemi kontrol edicem saolun yalnız sistemim :( p4 3.0 ghz 1.5 gb ram bu kart çalışır dimi yüksek performansta ati 4850. 8800 ile 3800 ün ii performans gösterdiğini biliyorumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 4 Temmuz 2008; 3:56:44 >
Baltayı taşa vurmak böyle bişi olsa gerek. Bu sistemle 3870-8800-4850 üçlüsünden yeterli performans alamazsın. Senin sisteme gidecek ekran kartı olsa olsa 8600GT sonic olur.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
anakartın pcı-e destekli dimi? agp ise takamazsın bunları.ayrıca işlemcin bu tarz ekran kartlarını tam performans ile çalıştırmıyacaktır.yeni sistem toparlamanda fayda var.elinden geliyosa tabi..
anakartın pcı-e destekli dimi? agp ise takamazsın bunları.ayrıca işlemcin bu tarz ekran kartlarını tam performans ile çalıştırmıyacaktır.yeni sistem toparlamanda fayda var.elinden geliyosa tabi..
bu pcı exp olayı ilk çıktığı zaman almıştım pc yi. o zaman 128 mb gf 6200 vardı ve kısa bir süre sonra fanı yanmıştı neyse 1.5 hafta oldu araştıralı birde pcı slotu olmadığını düşünsenize çok büyük cahillik olurdu neyse... ''Ürünü Hepsiburada dan aldım.. Piyasada tükenmişti.. Beklediğimden çok daha önce kart elime ulaştı. Kartın performansı tek kelimeyle İNANILMAZ!! 3.5 sene once aldıgım bilgisayarım (p4 3.0 1gb ram) sadece 8800 GT takviyesi ile en son oyunları en yüksek ayarda çalıştırır hale geldi. Şiddetle tavsiye edilir..'' işte bu yorum beni üst düzey ekran kartlarına yöneltti yani yoksa 3850 512 256bit yeter diyodum bütçem 200-300 arası ztn anakartımda çift çekirdekli cpu desteklemiyor anladığım kadarıyla(faxconn 915g7mc) ama dediğiniz gibiyse 3870 almak mantıklı ki eğer benim sistemde 3850 yi performans olarak geçecekse. son oyunları güzel görüntü ve akıcılık ile oynamk istiyorum
bunun için sadece ekran kartı takviyesi yetmeyecektir. sağlam bi anakart üstüne ilerde değiştirilmek üzere ilk etapda ucuz bi işlemci 2 gb ram sağlam bi ekran kartı diyorum. yok para sorun değil diyorsan sağlam bi işlemci de fena olmaz. yok bunların hepsi için para sorun diyorsan p4 3.0 oyunlar için yeterli olmaycaktır.
tamam yeni ekran kartını aldığında performans artışı alırsın ama o ekran kartından alman gerken performansı alamamış olursun o başka...
son oyunları güzel görüntü ve akıcılık ile oynamk istiyorum
bunun için sadece ekran kartı takviyesi yetmeyecektir. sağlam bi anakart üstüne ilerde değiştirilmek üzere ilk etapda ucuz bi işlemci 2 gb ram sağlam bi ekran kartı diyorum. yok para sorun değil diyorsan sağlam bi işlemci de fena olmaz. yok bunların hepsi için para sorun diyorsan p4 3.0 oyunlar için yeterli olmaycaktır.
tamam yeni ekran kartını aldığında performans artışı alırsın ama o ekran kartından alman gerken performansı alamamış olursun o başka...
yani anladığım kadarıyla bi 8600 gt sonic ile 8800gt yada ati 3850 ile 4850 aynı performansı verir diyorsunuz bu ezik sistemde(yanlışsam söyleyin) o zaman o kadar fazla para vermeye gerek yok son oyunlarıda 1024*768 medium da oynarım o zaman aa af lerde ztn kapalı olur!!!? dimi
yani anladığım kadarıyla bi 8600 gt sonic ile 8800gt yada ati 3850 ile 4850 aynı performansı verir diyorsunuz bu ezik sistemde(yanlışsam söyleyin) o zaman o kadar fazla para vermeye gerek yok son oyunlarıda 1024*768 medium da oynarım o zaman aa af lerde ztn kapalı olur!!!? dimi
tam olarak değil ama demek istediğim şu. o sisteme 8600gt takıp 100 puan alıyorsan. 8800gt takıp 180 puan alırsın. halbuki aslında 8800gt 250-300 puanlık bir ekran kartıdır...