arkadaslar bende anycool t838 var. tv ızlerken kucuk ekranda ızlerken normal gosterıyor fakat tam ekran yaptıgım zaman ıse yavaslama ve donma oluyor. daha dogrusu kucuk ekrandakı kadar hızlı olmuyor. bunu nasıl duzeltebılırım ?
hafızakartını cıkarttım hatta telefon hafızasına hıc yukleme yapmadım, orjınal ayrlarına dondum ama yıne olmadı. yanı sorun tv yı yarım ekran yaptıgımda normal akıcı bır sekılde gıdıyor fakat tam ekran yaptıgım zaman yavaslıyor. normal tv dekı gıbı olmuyor. bu sorun acaba baska bırılerındede var mı ve ya bunun gıbı cozumler ıcın telefona bır kod gırılıyor dıye duymustum. oyle bır kod varsa verebılırmısınız. (anycool t838 ıcın) yardımlarınız ve ılgılenen arkadaslara cok tesekkurler ;)
ya bende de aynı probem var ayrıca hiç degililmeyen bir konu deginmek istiyorum ya da ben görmedim.. t838i var ben de. ne kulaklıgındaki sesi ne de hoparlorunden dinlerken ki sesi tam oarak kısamdım. sessiz moda getiremedim. en son kademye geitiyorum deli gibi ses cıkıyor. yani düşünün el radyonuz var ya da müzük setiniz ya da tv niz sessiz moduna almadan sesi en alt seviyeye getirdiginiz de ses hiç çıkmaz ama bu degil gibi bagırıyor. yani büyük eksiklik. kısık sesle müzik dinleme ya da tv izleme ne hoparlorden ne de kulaklıktan mümkün. bende var sadece bu problem baska bir kulaklık almadan bunu nasıl cözebilirim.. teşşkkürler.. ya da sırf bu eksik özelligi nden dolayı geri verecegim. cevaplarınızı bekiyorum..
Tv izlerken sesi tam olarak kapamak için 1 tuşuna basılı tutun.Tekrar açmak için tekrar 1 tuşuna basın.
Tam ekran yapıldığında görüntüde yavaşlama olması telefonun donanımıyla ilgili. Daha fazla pixel sürmesi gerektiğinden telefonumuzun mükemmel işlemcisi biraz sıkıntı çıkartıyor diye düşünüyorum.
evet işlemcidendir o.benim w810i de tam ekran video izlerken de birazcık kasıyo öyle idare ediceksin artık
Hepsine lanet bunu görme sakın, Çok mu büyüksün beni duyma sakın, Gerçeğe sırtı dönüp kaçmak için, Seni seven elleri hiç tutma sakın. Günü gelince derdini kim taşısın, Derdimi gömüpte sona varmışken, Kalbin seni sevmeyeni yaşatsın, Ben seninle ölmeye razıyken...
aynı tlf ben de de avr t838i..ses problemi kötü gerçekten 1 bile çok yüksek,yapan adam ağır işitiyormuş sanırm ama tlf gaayet güzel..bi de tema hep beyaz mı oluyor,değiştiremedim..dışardan aldığmz şarkıları zil sesi yapabiliyor muyuz? bilen varsa çok makbule geçer
Mp3 leri zil sesi yapmak için; Kullanıcı Profilleri-(herhangi bir seçenek)-özelleştir-ses ayarları-gelen arama..şarkıyı eklemek için, değiştir-hafıza kartı-My music-seç-zil sesi olarak ayarla-tamam.... Bu işlemi Alarm için de uygulayabilirsin.
arkadaşlar ben de anycool t838i var karşı tarafı ararken benim seisim karşı tarafa gitmiyor yada çok kısık gidiyor bunun çözümü var mı bir de tuş kilidi kodu sifresini bilen varsa yazarsa sevinirim şimdide tşk ederim ilgilendiğiniz için